Robinia-aurinkopurjeet ja -puistokalusteet


Puiston tyylikkäimmät tarvikkeet

Aurinko on vahvin houkutin kiirehtiä ulos leikkimään, mutta siitä liiallinen nauttiminen on mahdollisesti vaarallista. Leikkipaikan iloihin uppoutuneet lapset tarvitsevat usein suojaa auringolta. KOMPANin aurinkopurjeet, jotka on kiinnitetty tukeviin Robinia-tolppiin, tarjoavat suojan suorilta auringon säteiltä. Ne tekevät sen tavalla, joka täydentää leikkipaikkaa. Eri muotoiset aurinkopurjeet ovat tietysti tarpeellisempia joissakin paikoissa kuin toisissa. Joissakin osissa maailmaa ne ovatkin olennainen osa leikkikentän tai ulkokuntoilualueen suunnittelua.

Yhtä tervetulleita ovat myös paikat, joissa voi hetken lepuuttaa jalkojaan. Robinia-ulkokalustevalikoimalle on ominaista sen selkeät, puhtaat linjat ja yksinkertaisuus. Tiheäsyinen puu on mukavantuntuista, kestävää ja rauhoittavaa. Penkit ja pöydät istuvat hyvin puistoihin tai lähelle leikkipaikkaa ja ovat täydellinen paikka joko piknikille tai vain istumiseen ja maailman katselemiseen.

7 Product(s)

Robinia on KOMPANin luonnonmukaisten leikkivälineiden ensisijainen materiaali. Kotimaassaan Yhdysvalloissa se tunnetaan nimellä Black Locust, ja tämä nykyisin mannertenvälinen kasvi on tuotu Eurooppaan hieman yli neljä vuosisataa sitten.

Robiniapuu on luonnon upein aikaansaannos. Puuna se menestyy kaikilla tasoilla. Se kasvaa huonoissa maaperissä, se tuottaa typpeä maahan auttaen muita kasveja, sen kukat toimivat Acadia-hunajan lähteenä, sen lehdet sitovat itseensä hiilidioksidia. Se mukautuu hyvin kaupunkialueille, kaunistaen monia bulevardeja ja katuja. Kun se kaadetaan puutavaraksi, kanto uudistuu ja kasvaa nopeasti takaisin. Se on erittäin ympäristöystävällinen. Puu on hienosyistä, vahvaa ja kestävää - täydellinen materiaali leikkivälineisiin.

 

Miten pääsen alkuun?

Sopivien tuotteiden löytäminen laajasta valikoimasta on suunnittelun lähtökohta. Kannattaa myös tutustua upeisiin leikkipuistoihin, joita olemme toteuttaneet ympäri maailmaa. Asiantunteva ja kokenut tiimimme voi auttaa muuttamaan toivelistasi ainutlaatuiseksi ulkotilaan sopivaksi ratkaisuksi. Ota rohkeasti yhteyttä missä tahansa kysymyksissä tai pyytääksesi tarjouksen.

 

Mikä on paras alustamateriaali pöydille ja penkeille?

Ainoa kriteeri on, että se on tasainen. Ruoho, sora, hiekka, asfaltti. . . tärkein asia, johon kannattaa kiinnittää huomiota, on se, mihin kiinnittää huomiota, ja tätä KOMPAN ei valmista. Näkymää.

 

Mistä materiaalista aurinkopurjeet on valmistettu?

KOMPAN-aurinkopurjeet on valmistettu polyesteristä, jonka UV-merkintä on luokan 80 mukainen UV-standardin 801 mukaisesti.

 

Milloin aurinkopurje kannattaa ottaa pois?

Jos ennustetaan rankkaa sadetta tai tuulta, aurinkopurjeet tulee ottaa pois vahingoittumisen estämiseksi.