Robinia dynaamiset välineet


Leikkiä vuorotellen

Dynaaminen nimeltään, dynaaminen luonteeltaan. Robinia dynaamiset välineet tarjoavat täsmälleen sen, mitä ne lupaavatkin: mahdollisuuden tarmokkaaseen, jännittävään leikkiin, kuten köysirata, tai suunnitteluun, joka kannustaa leikkiin täysin eri tasolla kuin mikään muu, kuten riippumatto. Mutta ennen kaikkea nämä välineet kehittävät lasten hermostoa ja lisäävät heidän kykyään jakaa ja vuorotella.

Dynaamisten välineiden tuotesarjassa vakiintuneet suosikit, kuten karuselli ja liukumäki, ovat saaneet Robinia-muodonmuutoksen. Puun luonnollinen ilme ja tuntuma tuovat lisäelementin leikkikokemukseen, jolloin nuoret mielet voivat kuvitella olevansa viidakossa tai metsäseikkailussa. Robinia dynaamiset välineet kutsuvat ja viihdyttävät kaiken ikäisiä ja kykyisiä lapsia.

19 Product(s)

Sen lisäksi, että nämä välineet ovat hurjan hauskoja, ne myös yhdessä auttavat lapsia kehittämään tasapainoaan, lihavoimaansa ja luuntiheyttään. Luonnollinen Robinia saa tuntemaan olevansa lähellä luontoa, ja Robinia-leikkivälineet usein sijoitetaankin metsän läheisyyteen. 

Robiniapuu on luonnon upein aikaansaannos. Puuna se menestyy kaikilla tasoilla. Se kasvaa huonoissa maaperissä, se tuottaa typpeä maahan auttaen muita kasveja, sen kukat toimivat Acadia-hunajan lähteenä, sen lehdet sitovat itseensä hiilidioksidia. Se mukautuu hyvin kaupunkialueille, kaunistaen monia bulevardeja ja katuja. Kun se kaadetaan puutavaraksi, kanto uudistuu ja kasvaa nopeasti takaisin. Se on erittäin ympäristöystävällinen. Puu on hienosyistä, vahvaa ja kestävää - täydellinen materiaali leikkivälineisiin.

 

Miten pääsen alkuun?

Sopivien tuotteiden löytäminen laajasta valikoimasta on suunnittelun lähtökohta. Kannattaa myös tutustua upeisiin leikkipuistoihin, joita olemme toteuttaneet ympäri maailmaa. Asiantunteva ja kokenut tiimimme voi auttaa muuttamaan toivelistasi ainutlaatuiseksi ulkokuntoiluratkaisuksi. Ota rohkeasti yhteyttä missä tahansa kysymyksissä tai pyytääksesi tarjouksen.

 

Mitä suojaa puu tarvitsee?

Robinia on tiheäsyinen lehtipuu, joka vastustaa luonnostaan tuholaisia ja lahoamista. KOMPANin Robinialla on asennuspäivästä lähtien alan johtava 15 vuoden takuu.

 

Ovatko köysiradat turvallisia?

Jokainen KOMPANin tuote on suunniteltu ja rakennettu turvallisuutta silmällä pitäen. Tietysti köysirata on suosittu, koska ilman läpi kulkeminen nopeasti on jännittävää, ja jännitys syntyy nimenomaan vaaran etsimisestä. Mutta jännitys opettaa myös varovaisuutta. Tietoisuus siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu ja tarve hallita kehoasi on samankaltaista, kuin polkupyörällä ajaessa.

 

Millaisia laakerointijärjestelmiä karusellit käyttävät?

KOMPANilla on pitkä historia ensiluokkaisten ja haastavien dynaamisten välineiden valmistuksesta. Jokainen tuote on suunniteltu huolellisesti kestämään monien vuosien ajan missä tahansa ulkoympäristössä. Jokaisella tuotteella on yksilöllisesti suunnitellut täysin suljetut laakerointijärjestelmät, jotka on räätälöity ottamaan vastaan kyseisen tuotteen kuorma.