Turbohaaste

Kouluikäiset lapset raportoivat tutkimuksissa, että he todella nauttivat pyörivistä liikkeistä. Lapset pääsevät kiipeämään kiipeilypalkkien ja kädensijojen avulla turbohaasteen renkaille, joissa he pääsevät eteenpäin käsillä roikkuen kiertoliikkeellä yhdeltä renkaalta toiselle. Yhdellä renkaalla voi roikkua käsien varassa useampikin lapsi kerrallaan. Jotkut saattavat jopa roikkua renkaalla polvitaipeiden varassa, ja jotkut hyppäävät suoraan renkaille ja siitä takaisin maahan. Sen lisäksi, että Turbohaaste on jännittävä ja hurjanhauska, se stimuloi kaikkia fyysisen kehityksen alueita: lasten motorisia taitoja, erityisesti asentoaistia ja tasapainoa, lihaksia: kädet, jalat, core sekä heidän luiden tiheyttä pois hypätessä. Lisäksi sosiaalis-emotionaaliset taidot kehittyvät, kun lapset tekevät yhteistyötä, roikkuvat tiiviisti yhdessä, auttavat toisiaan ylös tai alas tai vain tekevät hauskoja kilpailuja Turbohaaste-renkailla.


Valitse variantti

Turbohaaste

käsittelemätön puu, puuankkurointi

NRO884-1001

Hinta

4.710,00 €

Turbohaaste

käsittelemätön puu FSC, puuankkurointi

NRO884-1001FSC

Hinta

4.940,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : NRO884

Tuotetyyppi: Robinia dynaamiset välineet

Tuoteryhmä: Luonnonmukaiset leikkivälineet

6+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


KOMPANin Organic Robinia

KOMPANin Organic Robinia -leikkipuistot tarjoavat laajan valikoiman luonnonmukaisia monitoimivälineitä, leikkimökkejä, keinuja, jousikeinuja ja paljon muuta.

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto