Robinia-esteradat


Harjoitteluhaaste, josta on hyötyä koko loppuelämäksi

Leikkipuistot tarjoavat ainutlaatuisia mahdollisuuksia lapsen fyysisten, kognitiivisten ja sosiaalisten taitojen kehittämiseen. Esteradat suuntaavat kehityksen henkilön sisäisiin ominaisuuksiin, keskittyen henkilökohtaisen ketteryyden, reagointikyvyn ja tasapainon edistämiseen. Tasapaino, jotta pystyy reagoimaan automaattisesti jalkojen ja kehon asennon jatkuviin muutoksiin, on yksi tärkeimmistä motorisista taidoista. Pohjimmiltaan leikin avulla hankitaan taitoja, jotka toivottavasti helpottavat elämän läpi kulkemista mahdollisimman pitkään.

Esterata herättää kilpailuhalun ja tuo saavutuksen tunteen, ja välineiden etuliite "ketteryys" kuvastaa niiden tarkoitusta täydellisesti. Jonoon sijoitetut erilaiset fyysiset haasteet ovat tuttuja kaikille kuntosalilla treenanneille ja vielä enemmän armeijan käyneille, mutta nuorille se on houkutteleva mahdollisuus päästä taivuttamaan kehoa eri asentoihin vastustamattoman hauskojen haasteiden parissa. 

9 Product(s)

Esteratoja ei pitäisi pystyttää vain sen vuoksi, että ne näyttävät hyvältä – toki niiden tulisi houkutella käyttäjiä, mutta hyvällä esteradalla voi tehdä vaihtelevasti erilaisia liikkeitä, joissa lihakset tekevät töitä äärirajoilla. Loppuun päästyä käsissä, jaloissa ja kehossa pitäisi tuntua siltä, että ne ovat joutuneet töihin. Robinia-esteratoja voi tarvittaessa mukauttaa lisäosien avulla ja juuri haluamaansa pohjaratkaisuun voi lisätä haastavia toimintoja. Hiekka on turvallista ja siinä juokseminen raskasta, kun taas Flexotop™ -turva-alustaan saa tehtyä värien avulla juoksuratoja, jotka ohjaavat lapset takaisin alkupisteeseen voidakseen aloittaa radan taas alusta.

Robiniapuu on luonnon upein aikaansaannos. Puuna se menestyy kaikilla tasoilla. Se kasvaa huonoissa maaperissä, se tuottaa typpeä maahan auttaen muita kasveja, sen kukat toimivat Acadia-hunajan lähteenä, sen lehdet sitovat itseensä hiilidioksidia. Se mukautuu hyvin kaupunkialueille, kaunistaen monia bulevardeja ja katuja. Kun se kaadetaan puutavaraksi, kanto uudistuu ja kasvaa nopeasti takaisin. Se on erittäin ympäristöystävällinen. Puu on hienosyistä, vahvaa ja kestävää - täydellinen materiaali leikkivälineisiin.

 

Miten pääsen alkuun?

Sopivien tuotteiden löytäminen laajasta valikoimasta on suunnittelun lähtökohta. Kannattaa myös tutustua upeisiin leikkipuistoihin, joita olemme toteuttaneet ympäri maailmaa. Asiantunteva ja kokenut tiimimme voi auttaa muuttamaan toivelistasi ainutlaatuiseksi ulkokuntoiluratkaisuksi. Ota rohkeasti yhteyttä missä tahansa kysymyksissä tai pyytääksesi tarjouksen. 

 

Mikä tekee esteradasta hyvän?

Yksinkertaisesti vaihtelevuus. Sijoita eri toiminnot niin, että ne vaihtelevat helposta vaikeaan, hidastempoisesta nopeatempoiseen ja niin, että alkupiste ja varsinkin päätepiste ilmenevät selkeästi.

 

Onko vakiomallien asettelu pysyvä?

Tuotteita voi mukauttaa niin, että ne saadaan asetettua tietynlaiseen kaareen, linjaan tai ympäristöön kussakin paikassa. KOMPAN opastaa tässä myyntiprosessin aikana.

 

Minkä tyyppistä köyttä esteradoissa käytetään?

KOMPANin köydet ovat erityistä Hercules-tyyppiä. Niissä on sinkityt, nelisäikeiset teräsvaijerit ja teräsvaijeriydin. Jokainen säie on kääritty tiukasti polyesterinyöriin, joka sulatetaan kuhunkin yksittäiseen säikeeseen. Tämä tekee köysistä kulutuksen ja ilkivallan kestäviä. Köydet voidaan myös tarvittaessa vaihtaa paikan päällä.