Robinia hiekka- ja vesileikki


Leikkiä kädet hiekassa

Hiekka- ja vesileikki vie leikkitoiminnan uudelle tasolle - se on jotain arvaamatonta ja avointa tulkinnalle ja keksinnöille. Mikä parasta, se on hyvin käytännönläheistä kädet hiekassa tekemistä. Sormien läpi kulkevan hiekan ja veden aistituntemuksessa on luonnollista vetovoimaa. Se tuo lapset yhteen tarkkailemaan, osallistumaan ja oppimaan. Se on lähtökohta tavoitteiden asettamiselle ja niiden saavuttamiseen liittyvälle ongelmanratkaisulle.

Toiminnot johtattavat lapset myös perusmekaniikkaan ja fysiikkaan; kaivinkone, joka nostaa ja kääntyy, nostokurki, joka kahmaisee, kourut, jotka kuljettavat vettä, monet tavat muotoilla hiekkaa. Muodot muuttuvat jatkuvasti ja palaavat sitten alkuperäiseen tilaansa, tarjoten loputtomasti mahdollisuuksia leikkiin. Ainoa asia, joka jää, on huomattava kehitys lapsen kyvyssä kommunikoida, ajatella vapaasti, olla luova ja nauttia henkilökohtaisen saavutuksen tunteesta.

20 Product(s)

Robinia hiekka- ja vesileikkiominaisuuksia on useissa teemarakenteissa. Niillä kaikilla on yksi yhteinen piirre: niitä on hieman nostettu antaen hiekan hallita ja veden soljuta luonnollisella tavalla. Erilaisia lisäominaisuuksia on valtavasti, kuten hiekkapöydät, vesikourut ja kaivinkoneet, vesipostit, roiskepöydät ja jopa avoin keidaslaiva. Se on se leikkipaikka, johon lapset haluavat tuoda omat lelunsa, ämpärit ja lapiot.

Robiniapuu on luonnon upein aikaansaannos. Puuna se menestyy kaikilla tasoilla. Se kasvaa huonoissa maaperissä, se tuottaa typpeä maahan auttaen muita kasveja, sen kukat toimivat Acadia-hunajan lähteenä, sen lehdet sitovat itseensä hiilidioksidia. Se mukautuu hyvin kaupunkialueille, kaunistaen monia bulevardeja ja katuja. Kun se kaadetaan puutavaraksi, kanto uudistuu ja kasvaa nopeasti takaisin. Se on erittäin ympäristöystävällinen. Puu on hienosyistä, vahvaa ja kestävää - täydellinen materiaali leikkivälineisiin.

 

Miten pääsen alkuun?

Sopivien tuotteiden löytäminen laajasta valikoimasta on suunnittelun lähtökohta. Kannattaa myös tutustua upeisiin leikkipuistoihin, joita olemme toteuttaneet ympäri maailmaa. Asiantunteva ja kokenut tiimimme voi auttaa muuttamaan toivelistasi ainutlaatuiseksi ulkotilaan sopivaksi ratkaisuksi. Ota rohkeasti yhteyttä missä tahansa kysymyksissä tai pyytääksesi tarjouksen.

 

Mitä suojaa puu tarvitsee?

Robinia on tiheäsyinen lehtipuu, joka vastustaa luonnostaan tuholaisia ja lahoamista. KOMPANin Robinialla on asennuspäivästä lähtien alan johtava 15 vuoden takuu.

 

Voiko hiekan pitää puhtaana?

Hiekka pidetään puhtaana säännöllisillä silmämääräisillä tarkastuksilla ja poistamalla roskat ja kaikki eläinten erittymät. Jos hiekka on erittäin saastunutta, se voidaan joko korvata uudella hiekalla tai puhdistaa erikoiskoneilla.

 

Kuinka nostokurjen turvallisuus varmistetaan?

KOMPAN on suunnitellut nostokurjen kaikkien maailmanlaajuisten leikkikenttiä koskevien turvallisuusstandardien mukaisesti. Nostokurjen ketjujen reitti kulkee kolmionmuotoisesti niin, että yksi ketju kulkee paneelin takapuolella, jolloin ketjujen ja nostokurjen ristiinlaittaminen on mahdotonta.