Robinia-jousikeinut


Taidetta luonnosta 

Robinia-jousikeinuissa luonnon olennot, kuten delfiinit ja ötökät, muurahaiset ja mehiläiset, muulit ja ponit, on muotoiltu taiteelliseen, puiseen leikkimuotoon. Jousikeinut ovat KOMPANin keksintö ja nämä leikkipuistojen ikoneiden Robinia-versiot ovat täynnä kolmiulotteista vetovoimaa. Robiniapuu sopii lämpönsä ja mukavan tuntumansa ansiosta loistavasti hyönteisten, eläimien ja nisäkkäiden lisäksi muihinkin suosikkeihin lisäten uuden luvun jousikeinujen tarinaan.

Jousikeinut ovat houkuttelevia missä tahansa leikkipuistossa. Lapset tarttuvat nopeasti tilaisuuteen keinua muutaman minuutin jousikeinulla muun leikin lomassa. Robinia-jousikeinut jakautuvat kahteen kategoriaan: toiset niistä on tarkoitettu yksin leikittäväksi ja toiset ovat keinulautojen jousikeinuversioita. Molemmat kannustavat jakamiseen, toiset vuorottelun ja toiset yhteistyön muodossa. 

13 Product(s)

Jousikeinut ovat yksi suosituimmista leikkitoiminnoista, mutta jopa silloin kun ne eivät ole aktiivisessa käytössä, ötököiden ja otusten veistoksellinen ulkomuoto tuo leikkipaikalle eloisuutta. KOMPAN aloitti taiteesta, jonka päälle lapset kiipesivät, ja nykyään se on vain muuttanut muotoaan jousikeinuiksi, joita koristavat delfiinit ja heidän ystävänsä. 

Luonnollinen Robinia saa tuntemaan olevansa lähellä luontoa, ja Robinia-leikkivälineet usein sijoitetaankin metsän läheisyyteen. 

Robiniapuu on luonnon upein aikaansaannos. Puuna se menestyy kaikilla tasoilla. Se kasvaa huonoissa maaperissä, se tuottaa typpeä maahan auttaen muita kasveja, sen kukat toimivat Acadia-hunajan lähteenä, sen lehdet sitovat itseensä hiilidioksidia. Se mukautuu hyvin kaupunkialueille, kaunistaen monia bulevardeja ja katuja. Kun se kaadetaan puutavaraksi, kanto uudistuu ja kasvaa nopeasti takaisin. Se on erittäin ympäristöystävällinen. Puu on hienosyistä, vahvaa ja kestävää - täydellinen materiaali leikkivälineisiin.

Toinen hyvä puoli Robiniassa on, että puu sanelee sen käytön. Jokainen pala on ainutlaatuinen ja tuo tiettyä yksilöllisyyttä jokaiseen ötökkään ja olentoon.

 

Miten pääsen alkuun?

Sopivien tuotteiden löytäminen laajasta valikoimasta on suunnittelun lähtökohta. Kannattaa myös tutustua upeisiin leikkipuistoihin, joita olemme toteuttaneet ympäri maailmaa. Asiantunteva ja kokenut tiimimme voi auttaa muuttamaan toivelistasi ainutlaatuiseksi ulkokuntoiluratkaisuksi. Ota rohkeasti yhteyttä missä tahansa kysymyksissä tai pyytääksesi tarjouksen.

 

Mikä teema jousikeinuissa on kaikista suosituin?

Jokaisella lapsella on oma lempieläimensä tai -olentonsa, ja Robinia-jousikeinuissa on monia suloisia vaihtoehtoja, mistä valita. Mehiläiset ja ötökät ovat erityisen suosittuja kenties siksi, että ne kulkevat parvissa.

 

Mitä suojaa puu tarvitsee?

Robiniapuu kestää ulkoympäristössä useita vuosia ilman suoja-aineita. Puu voidaan käsitellä tai olla käsittelemättä, joista ensimmäinen antaa sille aluksi tummemman sävyn ja jälkimmäinen vanhenee kauniisti ajan myötä.

 

Miten jousikeinu on suunniteltu?

KOMPANin jokaisen jousikeinun jousen keinuva liike on suunniteltu optimaaliseksi. Ainutlaatuiset, ruostumattomasta teräksestä valmistetut PA6-kiinnikkeet takaavat korkean turvallisuuden leikkiessä. Jouset puhdistetaan, pohjustetaan ja jauhemaalataan korkean kestävyyden takaamiseksi missä tahansa ympäristössä.