Robinia kiipeily


Kutsu kaikille nuorille vuorikiipeilijöille

Ehkä se liittyy menneisyyteemme, mutta halu kiivetä on vaistomaista. Hyvin vaistomaista, koska se on tärkeää asentoaistijärjestelmän kehittymisen kannalta - hermoimpulssien, jotka antavat tunteen liikkeestä ja kehon asennosta. Se on eräänlainen sisäänrakennettu gyro-järjestelmä, joka estää meitä kaatumasta. Kiipeillessä raajat kertovat aivoille, mihin ne pystyvät, jotta mahdollinen tuleva toiminta, vaikka se ei liitykään köysiverkolla kiipeämiseen, vaan esimerkiksi hiekkaämpärin nostaminen ja kantaminen, voidaan arvioida. Tämä ristikkäiskoordinaatiotaito auttaa lasta lukemaan oppimisessa.

Halu kiivetä herää jo ennen kuin lapsi voi kävellä, mutta se on voimakkaimmillaan vasta silloin, kun lapsi aloittaa koulun. Jos kuusivuotias näkee puun, jossa on matalalla roikkuvat oksat, sinun täytyy pitää heidät paikoillaan. Robinia-kiipeilyrakenteissa heitä ei tarvitse yrittää hillitä. Täällä he saavat saman palkitsevan saavutuksen tunteen, joka kasvattaa heidän itsetuntoaan.

11 Product(s)

Robinia-kiipeilyrakenteet sopivat hyvin sekä kaupunki- että maalaismaisemaan. Puistossa, lähellä puita, puurakenteet sulautuvat maisemaan, kun taas kaupungin keskustassa ne tarjoavat tervetulleen hengähdystauon betonista.

Oman kehon painon käyttäminen käsien ja jalkojen lihasvoiman kehittämiseen auttaa lasta olemaan aktiivinen - taidot, kuten pallon potkiminen tai juokseminen, vaativat tasapainoa ja kykyä liikkua vapaasti. Robinia-kiipeilyvälineet voidaan sijoittaa monin eri tavoin - yksin, monta yhdessä tai riviin, ja ne täydentävät monia muita Robinia-leikkitoimintoja. Sinun tarpeesi, sinun valintasi, sinun leikkipaikkasi.

Robiniapuu on luonnon upein aikaansaannos. Puuna se menestyy kaikilla tasoilla. Se kasvaa huonoissa maaperissä, se tuottaa typpeä maahan auttaen muita kasveja, sen kukat toimivat Acadia-hunajan lähteenä, sen lehdet sitovat itseensä hiilidioksidia. Se mukautuu hyvin kaupunkialueille, kaunistaen monia bulevardeja ja katuja. Kun se kaadetaan puutavaraksi, kanto uudistuu ja kasvaa nopeasti takaisin. Se on erittäin ympäristöystävällinen. Puu on hienosyistä, vahvaa ja kestävää - täydellinen materiaali leikkivälineisiin.

 

Miten pääsen alkuun?

Sopivien tuotteiden löytäminen laajasta valikoimasta on suunnittelun lähtökohta. Kannattaa myös tutustua upeisiin leikkipuistoihin, joita olemme toteuttaneet ympäri maailmaa. Asiantunteva ja kokenut tiimimme voi auttaa muuttamaan toivelistasi ainutlaatuiseksi ulkokuntoiluratkaisuksi. Ota rohkeasti yhteyttä missä tahansa kysymyksissä tai pyytääksesi tarjouksen.

 

Mitä suojaa puu tarvitsee?

Robinia on tiheäsyinen lehtipuu, joka vastustaa luonnostaan tuholaisia ja lahoamista. KOMPANin Robinialla on asennuspäivästä lähtien alan johtava 15 vuoden takuu.

 

Mikä on paras turva-alusta?

Turva-alustan osalta päätökseen vaikuttavat monet tekijät, budjetti, suunnittelupotentiaali, hygienia ja huolto. Hiekka ja puuhake ovat edullisia vaihtoehtoja, mutta niistä tulee myös lisäkustannuksia niiden vaihtamisesta tai täyttämisestä säännöllisesti sekä mahdollisen aitauksen rakentamisesta, joka pitää eläimet poissa. Flexotop-turva-alustaa ei tarvitse juurikaan huoltaa ja suunnittelijat voivat toteuttaa 24 värivaihtoehdon avulla pinnoille mielenkiintoisia kuviointeja ja vaihtelua sekä vaikuttaa leikki- ja kuntoiluelämykseen. 

 

Minkä tyyppistä köyttä kiipeilyvälineissä käytetään?

KOMPANin köydet ovat erityistä Hercules-tyyppiä. Niissä on sinkityt, nelisäikeiset teräsvaijerit ja teräsvaijeriydin. Jokainen säie on kääritty tiukasti polyesterinyöriin, joka sulatetaan kuhunkin yksittäiseen säikeeseen. Tämä tekee köysistä kulutuksen ja ilkivallan kestäviä. Köydet voidaan myös tarvittaessa vaihtaa paikan päällä.