Viidakkoseikkailijan kupoli

Viidakkoseikkailijan kupoli vie lapset vastustamattomaan leikkiseikkailuun. Monen ikäiset ja -kykyiset lapset löytävät runsaasti erilaisia leikkitoimintoja, joihin he uskaltavat mennä ja kokea verkoista, köysistä ja kiipeilyelementeistä saatavan keinuvan, kimpoisan tunteen uudelleen ja uudelleen. Määränpäänä toimiva yläverkko tarjoaa runsaasti kohtaamispaikkoja rohkeimmille kiipeilijöille. Verkon silmukoiden läpi voi nähdä alas maahan, joka lisää jännitystä ja tunnetta saavutuksesta. Maan tasolla sijaitsevat heiluvat istuimet tarjoavat ryhmille tilan tapaamiseen, mikä tukee tärkeiden sosiaalisten taitojen, kuten neuvottelu- ja vuorottelutaitojen, kehittymistä. Pystysuoraan, vaakasuoraan ja viistosti kiipeily Viidakkoseikkailijan kupolissa lisää saavutuksen tunnetta ja kehittää tärkeitä motorisia taitoja, kuten tasapainoa ja tilanhahmotuskykyä, jotka auttavat lapsia esimerkiksi liikkumaan liikenteessä turvallisesti. Se edistää kaiken kykyisten fyysistä aktiivisuutta ja vahvistaa lihaksia.


Valitse variantti

Viidakkoseikkailijan kupoli

käsittelemätön puu

NRO836-1201

Hinta

35.920,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : NRO836

Tuotetyyppi: Robinia kiipeily

Tuoteryhmä: Luonnonmukaiset leikkivälineet

6+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


KOMPANin Organic Robinia

KOMPANin Organic Robinia -leikkipuistot tarjoavat laajan valikoiman luonnonmukaisia monitoimivälineitä, leikkimökkejä, keinuja, jousikeinuja ja paljon muuta.

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto