Robinia-kylä


Pienet leikkiominaisuudet - suuret mahdollisuudet

Robinia-kylän viehätys piilee sekä sen koossa että valinnanvarassa. Kylä voi olla pieni ja tehty pienille ihmisille, mutta se on täynnä vaihtelua ja luonnetta. Se on rakennettu yksinkertaisten teemojen, kuten Metsäkauppa tai houkutteleva Noidan piilopirtti, ympärille. Robiniapuuta on hyödynnetty kutsuvien leikkitilojen rakentamiseen.

Jopa asentamalla vain pari elementtiä, kylä kutsuu yhteisölliseen ilmapiiriin, jossa nuoret lapset oppivat kommunikoimaan. Sen myötä kielitaito ja jakamisen ymmärtäminen kehittyvät kuin myös päätöksentekokyky, kun lapset neuvottelevat, kenen vuoro on kulkea sillalla tai kiivetä hämähäkinverkolla. Siellä taaperoista kehittyy nuoria, kun he keräävät rohkeutta ja uskaltautuvat kaideliukuun ja Torniköysirataan.

38 Product(s)

Robinia-kylä tarjoaa monia vaihtoehtoja. Houkuttelevannimiset tuotteet, kuten Noidan torni, Hämähäkkimökki ja Tornilinnake, voidaan yhdistää monilla silloilla, joista jokainen tuo uudenlaista jännityksen tunnetta ja haastetta nuorille leikkijöille. Robiniapuu ja sen ainutlaatuiset syyt ja luonnolliset muodot tuovat leikkipaikalle lämpimän ja ystävällisen tunnelman. 

Robiniapuu on luonnon upein aikaansaannos. Puuna se menestyy kaikilla tasoilla. Se kasvaa huonoissa maaperissä, se tuottaa typpeä maahan auttaen muita kasveja, sen kukat toimivat Acadia-hunajan lähteenä, sen lehdet sitovat itseensä hiilidioksidia. Se mukautuu hyvin kaupunkialueille, kaunistaen monia bulevardeja ja katuja. Kun se kaadetaan puutavaraksi, kanto uudistuu ja kasvaa nopeasti takaisin. Se on erittäin ympäristöystävällinen. Puu on hienosyistä, vahvaa ja kestävää - täydellinen materiaali leikkivälineisiin.

Toinen hyvä puoli Robiniassa on, että puu sanelee sen käytön. Jokainen pala on ainutlaatuinen ja tuo tiettyä yksilöllisyyttä kyläleikkeihin.

 

Miten pääsen alkuun?

Sopivien tuotteiden löytäminen laajasta valikoimasta on suunnittelun lähtökohta. Kannattaa myös tutustua upeisiin leikkipuistoihin, joita olemme toteuttaneet ympäri maailmaa. Asiantunteva ja kokenut tiimimme voi auttaa muuttamaan toivelistasi ainutlaatuiseksi ulkokuntoiluratkaisuksi. Ota rohkeasti yhteyttä missä tahansa kysymyksissä tai pyytääksesi tarjouksen. 

 

Miten tuotteet toimitetaan ja asennetaan?

Kun tuotteet on kokonaan koottu ja hyväksytty tehtaalla, ne puretaan suuremmiksi moduuleiksi ja toimitetaan kohteeseen, jossa ne kootaan uudelleen nostokoneiden avulla.

 

Miten varmistamme, että puun hehku ja värit säilyvät hyvinä?

KOMPAN tarjoaa palveluita leikkipuiston ylläpidossa avustamiseen.

 

Voiko yhdistelmistä suunnitella vielä esteettömämpiä?

KOMPAN tarjoaa ramppeja, jotka voidaan räätälöidä mihin tahansa pyydettyyn ratkaisuun. Ramppi tarjoaa kaiken kykyisille lapsille pääsyn korotettuihin aktiviteetteihin ja tarjoaa suuren määrän maatasolta saavutettavia leikkitoimintoja.