Tuplatorni & hämähäkkiverkko, esteetön

Tuplatorni hämähäkinverkolla on lapsille vastustamaton huokutus leikkiin. Se houkuttelee monipuolisilla leikkinurkkauksillaan ja vaihtelevilla fyysisillä toiminnoillaan lapset palaamaan välineen pariin yhä uudelleen pitkän aikaa. Hämähäkinverkon kaarevia köysiaskelmia ylös kiipeäminen kehittää lasten ristikkäiskoordinaatiota, tasapainoa ja tilanhahmotuskykyä. Kaikkia näitä motorisia taitoja tarvitaan esimerkiksi turvalliseen liikenteessä liikkumiseen. Tasapainopuomi ja palomiehentanko vetoavat huimapäihin vatsaa kutkuttavalla korkeudellaan ja nopeudellaan. Niillä leikkiminen kehittää tasapainoa ja tilanhahmotuskykyä. Lisäksi palomiehentangolta pois hyppääminen kasvattaa luuntiheyttä. Tämä on erityisen tärkeää, koska lasten lihasmassa kasvaa pääasiassa varhaisvuosien aikana. Helppopääsyinen portaikko johdattaa erikykyiset käyttäjät liukumäen luokse. Alas laskettuaan käyttäjät päätyvät takaisin portaikkosisäänkäynnille, joka toimii myös tapaamispaikkana.


Valitse variantti

Tuplatorni & hämähäkkiverkko, esteetön

käsittelemätön puu, puuankkurointi

NRO2009-1001

Hinta

16.480,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : NRO2009

Tuotetyyppi: Robinia-kylä

Tuoteryhmä: Luonnonmukaiset leikkivälineet

4+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Tuotteeseen liittyvät projektit

KOMPANin Organic Robinia

KOMPANin Organic Robinia -leikkipuistot tarjoavat laajan valikoiman luonnonmukaisia monitoimivälineitä, leikkimökkejä, keinuja, jousikeinuja ja paljon muuta.

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto