Robinia-laivat


Ohoi toverit! Nouskaa laivaan. 

Tosielämässä merirosvot eivät kenties olleet kaikista viehättävimpiä ihmisiä, mutta leikkihahmoina ne ovat suosittuja, koska lapset rakastavat pientä vaaran tuntua seikkailuissaan. Tämän orastavan uhan myötä merirosvot putoavat samaan mielikuvitusleikkikategoriaan kuin hirviöt, lohikäärmeet ja haamut. 

Ei ole kahta samanlaista merikapteenia - heillä kullakin on oma lippunsa ja he erottuvat joukosta omalaatuisella pukeutumistyylillään. Tämä pätee myös KOMPANin merirosvolaivoihin. Robiniapuu tekee jokaisesta leikkiominaisuudesta erilaisen. Puu tekee laivoista myös aidontuntuisia, ja piilopaikkoja, kiipeilyä ja roolileikkiä täynnä olevat alukset auttavat muovaamaan nuoren merirosvon luonnetta, kommunikointikykyä ja fyysistä kehitystä. Ne eivät vain tarjoa leikkiä tuntikausiksi, vaan myös löytöretkiä omaan itseensä. 

6 Product(s)

Kuusi "vakio"alusta voidaan muokata vieläkin yksilöllisemmiksi sen lisäksi, että niiden jokainen robiniapuukappale on jo ainutlaatuisesti uniikki. Ne on saatavilla kolmessa eri koossa, kaikessa muussa kuin pienessä, koska ne ovat laajoja ja laajennettavia toiminnallisuuksia, jotka hallitsevat leikkipaikkaa. Liukumäkien ja köysien sijoittaminen ja jopa rakenne itsessään lisää houkuttelevuutta hurjapäiseen ja kerrassaan vastustamattomaan tarinaan. 

Robiniapuu on luonnon upein aikaansaannos. Puuna se menestyy kaikilla tasoilla. Se kasvaa huonoissa maaperissä, se tuottaa typpeä maahan auttaen muita kasveja, sen kukat toimivat Acadia-hunajan lähteenä, sen lehdet sitovat itseensä hiilidioksidia. Se mukautuu hyvin kaupunkialueille, kaunistaen monia bulevardeja ja katuja. Kun se kaadetaan puutavaraksi, kanto uudistuu ja kasvaa nopeasti takaisin. Se on erittäin ympäristöystävällinen. Puu on hienosyistä, vahvaa ja kestävää - täydellinen materiaali leikkivälineisiin.

Toinen hyvä puoli Robiniassa on, että puu sanelee sen käytön. Jokainen pala on ainutlaatuinen ja tuo tiettyä yksilöllisyyttä jokaiseen laivaan.

 

Miten pääsen alkuun?

Sopivien tuotteiden löytäminen laajasta valikoimasta on suunnittelun lähtökohta. Kannattaa myös tutustua upeisiin leikkipuistoihin, joita olemme toteuttaneet ympäri maailmaa. Asiantunteva ja kokenut tiimimme voi auttaa muuttamaan toivelistasi ainutlaatuiseksi ulkokuntoiluratkaisuksi. Ota rohkeasti yhteyttä missä tahansa kysymyksissä tai pyytääksesi tarjouksen.

 

Usein kysytyt kysymykset Robinia-laivoista

 

Sopivatko merirosvolaivat vain pojille?

Ei. Tytöt voivat saada seikkailusta ihan yhtä paljon irti kuin pojatkin. Itse asiassa jotkut, enimmäkseen unohdetut, merirosvot olivat naisia, kuten Anne Bonny, Mary Read and Amerikan ensimmäinen Rachel Wall. Oli myös useita ruotsalaisia, kiinalaisia ja ranskalaisia merirosvoja. Leikissä on kyse hahmojen rakentamisesta ja mikä olisikaan parempi tapa ilmaista itseäsi mielikuvitusmaailmassa kuin rikkomalla kuvitteelliset esteet? Kuka kieltäytyisi mahdollisuudesta olla Keira Knightley tai Johnny Depp?

 

Ovatko laivat maalattu?

Kyllä ja ei. Puu voidaan käsitellä tai olla käsittelemättä, joista ensimmäinen antaa sille aluksi tummemman sävyn ja jälkimmäinen vanhenee kauniisti ajan myötä. Puu voidaan myös maalata: toiminnot sinisellä ja punaisella ja sivut mustalla.

 

Minkä tyyppistä köyttä laivoissa käytetään?

KOMPANin köydet ovat erityistä Hercules-tyyppiä. Niissä on sinkityt, nelisäikeiset teräsvaijerit ja teräsvaijeriydin. Jokainen säie on kääritty tiukasti polyesterinyöriin, joka sulatetaan kuhunkin yksittäiseen säikeeseen. Tämä tekee köysistä kulutuksen ja ilkivallan kestäviä. Köydet voidaan myös tarvittaessa vaihtaa paikan päällä.