Merirosvolaiva, koko XL

Merirosvolaiva, koko XL

Upea XL-merirosvolaiva houkuttelee lapsia leikkimään jo kaukaa. Monipuolisten ja hauskojen leikkimahdollisuuksien runsaus, kuten erilaiset kiipeilyvaihtoehdot, upeat näkymät ja hauskat liukumäet, houkuttelee lapset leikkimään uudestaan ja uudestaan. Reitit laivan kansille vaihtelevat. Molemmilta kansilta lähtee heiluva, läpinäkyvä verkkosilta, jota pitkin on hauska nousta keskellä olevaan mastoon. Sen lisäksi, että erilaiset kiipeilyelementit ovat hauskoja, ne kehittävät voimakkaasti lasten ristikkäiskoordinaatiota, asento- ja liikeaistia ja tasapainoa. Kiipeily heiluvilla verkoilla, vankoilla kiipeilyseinillä ja kaltevilla verkkosilloilla, jotka heiluvat liikkeen mukaan, on hyvää harjoitusta lihaksille. Korkeudet lisäävät itseluottamusta, kun lapset yrittävät kiivetä verkkoihin, ystäviensä pienellä avustuksella. Kannen alla mukavat kohtaamispaikat tarjoavat tauon ja paikan seurustella ja miettiä seuraavaa siirtoa.


Värivaihtoehdot:

Merirosvolaiva, koko XL

käsittelemätön puu

NRO548-1001

Hinta

146.870,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).

Tuotenumero : 
NRO548
Ikäryhmä: 
4+
Mitat PxLxK: 
1740 x 824 x 800 cm
Pääkäyttäjäryhmä: 
4 - 12
Leikkikapasiteetti: 
60


Robiniapuu: 
15 vuotta
Ruostumaton teräsliuku: 
10 vuotta
Corocord-köysi: 
10 vuotta
Membraani: 
2 vuotta
Takuuseen kuuluvat varaosat: 
10 vuotta

Sertifioinnit:

EN1176 hyväksytty
Putoamiskorkeus enintään:
300.00 cm
Turva-alue:
172.20 m2
Asentajien (henkilö)määrä :
2
Ankkurointivaihtoehdot:
Inground
Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Suunnittelu Kuva
Sivupiirustus Kuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva CAD1
Tuotekuva CAD2

Laatua, joka kestää


KOMPANin Organic Robinia

KOMPANin Organic Robinia -leikkipuistot tarjoavat laajan valikoiman luonnonmukaisia monitoimivälineitä, leikkimökkejä, keinuja, jousikeinuja ja paljon muuta.

 

Toteuta ainutlaatuinen unelmiesi kohde

KOMPAN Design Studiossa työskentelevien erikoisasiantuntijoiden avulla voit toteuttaa unelmiesi ja mielikuvituksesi pohjalta leikkisiä maamerkkejä, jotka saavat ihmiset sanomaan - vau!

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 50 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto