Robinia-leikkimajat ja -leikkimökit


Leikin turvapaikka

Majat ja mökit edustavat samaa niin pienten lasten leikeissä kuin tosielämässäkin - tuttua kodikkuutta. Ne ovat paikkoja, joihin voi vetäytyä ja joissa voi tavata toisiaan, jakaa salaisuuksia, järjestää ja suunnitella. Leikkimajat ja -mökit ovat turvapaikkoja ja kotielämän pienoismalleja. Siellä lapset määräävät ja voivat kehittää oman tarinansa, koska ne ovat liian pieniä aikuisille. Ne ovat sivuilta avoimia ja niissä on penkit, jotka antavat mahdollisuuden käsi-silmä-koordinaation harjoittelemiseen kenties vaikkapa ämpärin ja lapion kanssa. Ne ovat houkuttelevia ja täydellisiä paikkoja kommunikoinnin ja jakamisen oppimiseen. 

Robinia on täydellinen materiaali. Sen tiheät syyt, vaalea väri ja pehmeä pinta tuovat siihen lämpöä, joka tekee siitä vastustamattoman 6-vuotiaille. Se on mukavan tuntuinen puu, joka kestää hyvin vaihtelevia sääoloja. Sen rakenne on yhtä ystävällinen kaarevine reunoineen eikä siinä ole piileviä nauloja, joten leikeissä voi keskittyä täysin hauskanpitoon. 

14 Product(s)

Majat ja mökit ovat täydellinen tapa tutustuttaa lapset luonnon upeaan maailmaan. Erityistä turva-alustaa ei tarvita. Itse asiassa ne seisovat mukavasti ja luonnollisesti nurmikolla tai hiekalla. Kompakti koko tuo suurta taloudellista arvoa ja se mahdollistaa myös majojen lisäämisen suurempiin kohteisiin tai niiden avulla voi muuttaa pienenkin tilan houkuttelevaksi leikkialueeksi. 

Robiniapuu on luonnon upein aikaansaannos. Puuna se menestyy kaikilla tasoilla. Se kasvaa huonoissa maaperissä, se tuottaa typpeä maahan auttaen muita kasveja, sen kukat toimivat Acadia-hunajan lähteenä, sen lehdet sitovat itseensä hiilidioksidia. Se mukautuu hyvin kaupunkialueille, kaunistaen monia bulevardeja ja katuja. Kun se kaadetaan puutavaraksi, kanto uudistuu ja kasvaa nopeasti takaisin. Se on erittäin ympäristöystävällinen. Puu on hienosyistä, vahvaa ja kestävää - täydellinen materiaali leikkivälineisiin.

Toinen hyvä puoli Robiniassa on, että puu sanelee sen käytön. Jokainen pala on ainutlaatuinen ja tuo tiettyä yksilöllisyyttä majoihin ja mökkeihin.

 

Miten pääsen alkuun?

Sopivien tuotteiden löytäminen laajasta valikoimasta on suunnittelun lähtökohta. Kannattaa myös tutustua upeisiin leikkipuistoihin, joita olemme toteuttaneet ympäri maailmaa. Asiantunteva ja kokenut tiimimme voi auttaa muuttamaan toivelistasi ainutlaatuiseksi ulkokuntoiluratkaisuksi. Ota rohkeasti yhteyttä missä tahansa kysymyksissä tai pyytääksesi tarjouksen.

 

Kuvissa kaikki penkit ovat oikealla puolella - voivatko ne olla vasemmalla puolella, jos se sopii paremmin?

Majojen ja mökkien valikoiman standardituotteet ovat vastaavia kuin esitteessä ja lisäksi niitä voidaan räätälöidä värien ja lattian osalta. Varmistaaksemme, että saat juuri sellaisen tuotteen kuin tarvitset, varianttitiimimme voi muokata tuotteet vaatimuksiesi mukaan. 

 

Onko mitään mahdollisuutta välttää puuankkurointia?

Kyllä ainutlaatuisesti suunniteltujen KOMPAN-teräsankkureiden avulla, jotka nostavat Robiniapuun maanpinnan yläpuolelle.