Robinia-leikkivälineet


Yksinkertaisesti ainutlaatuisia

Robinia-leikkivälineet näyttävät yksinkertaisilta, mutta kun lapset menevät niihin, ne ovat täynnä ainutlaatuista toimintaa. Leikkivälineiden Robinia-versiot eroavat perinteisemmistä versioista siinä, että niissä on kolme tukipylvästä eikä neljä. Se kenties selittää niiden yksinkertaisemman ilmeen. Yksinkertaisuudesta on myös hyötyä siinä mielessä, että kolmion muoto on geometrisesti vahva ja yksi tukipylväs vähemmän kussakin tornissa tarkoittaa nopeampaa ja edullisempaa asennusta. 

Kolmio muotona tekee leikistä avoimempaa ja houkuttelevampaa. Siinä ei ole piilossa olevia nurkkia. Se rohkaisee viestimään ja osallistumaan. Luonnollisen Robinian ja köysien yhdistelmä antaa mahdollisuuden tuntea olevansa lähellä luontoa ja itse asiassa ne usein sijoitetaankin lähelle metsää.

Suosittelemme myös, että tutustut upeisiin leikkipuistoihin, joita olemme toteuttaneet ympäri maailmaa.

11 Product(s)

Robinia-leikkivälineet ovat leikkipuistojen helmiä ja niihin voi loistavasti yhdistää tuotteita Robinia-jousikeinujen valikoimasta. Ötökkä-jousikeinu tai kaksikin lisäävät vaihtelua ja luonnetta näihin kompakteihin leikkipaikkaratkaisuihin. 

Robiniapuu on luonnon upein aikaansaannos. Puuna se menestyy kaikilla tasoilla. Se kasvaa huonoissa maaperissä, se tuottaa typpeä maahan auttaen muita kasveja, sen kukat toimivat Acadia-hunajan lähteenä, sen lehdet sitovat itseensä hiilidioksidia. Se mukautuu hyvin kaupunkialueille, kaunistaen monia bulevardeja ja katuja. Kun se kaadetaan puutavaraksi, kanto uudistuu ja kasvaa nopeasti takaisin. Se on erittäin ympäristöystävällinen. Puu on hienosyistä, vahvaa ja kestävää - täydellinen materiaali leikkivälineisiin.

Toinen hyvä puoli Robiniassa on, että puu sanelee sen käytön. Jokainen pala on ainutlaatuinen ja tuo tiettyä yksilöllisyyttä kyläleikkeihin.

 

Miten pääsen alkuun?

Sopivien tuotteiden löytäminen laajasta valikoimasta on suunnittelun lähtökohta. Asiantunteva ja kokenut tiimimme voi auttaa muuttamaan toivelistasi ainutlaatuiseksi ulkokuntoiluratkaisuksi. Ota rohkeasti yhteyttä missä tahansa kysymyksissä tai pyytääksesi tarjouksen. 

 

Miten tuotteet toimitetaan ja asennetaan?

Kun tuotteet on kokonaan koottu ja hyväksytty tehtaalla, ne puretaan suuremmiksi moduuleiksi ja toimitetaan kohteeseen, jossa ne kootaan uudelleen nostokoneiden avulla.

 

Miten varmistamme, että puun hehku ja värit säilyvät hyvinä?

KOMPAN tarjoaa palveluita leikkipuiston ylläpidossa avustamiseen.

 

Voiko yhdistelmistä suunnitella vielä esteettömämpiä?

KOMPAN tarjoaa ramppeja, jotka voidaan räätälöidä mihin tahansa pyydettyyn ratkaisuun. Ramppi tarjoaa kaiken kykyisille lapsille pääsyn korotettuihin aktiviteetteihin ja tarjoaa suuren määrän maatasolta saavutettavia leikkitoimintoja. 

 

Minkä tyyppistä köyttä kiipeilyrakenteissa käytetään?

KOMPANin köydet ovat erityistä Hercules-tyyppiä. Niissä on sinkityt, nelisäikeiset teräsvaijerit ja teräsvaijeriydin. Jokainen säie on kääritty tiukasti polyesterinyöriin, joka sulatetaan kuhunkin yksittäiseen säikeeseen. Tämä tekee köysistä kulutuksen ja ilkivallan kestäviä. Köydet voidaan myös tarvittaessa vaihtaa paikan päällä.