Tutustu tarkemmin

Sinun mielikuvituksesi pohjalta toteutettu leikkiveistos

Idea

Idea

Yhdessä löydämme ideallesi täydellisen konseptin. Koulu saattaa haluta pöllön viisauden symboliksi.
Luonnos

Luonnos

Tutkittuamme sovittua konseptia, teemme siitä luonnoksen, jotta voit testata ideoitasi ja löytää sinulle sopivan mallin.
Leikkiarvo

Leikkiarvo

Lopullisen luonnoksen ollessa valmis lisäämme siihen kaikki parhaimmat leikkitoimintomme. Lopuksi insinöörimme varmistavat, että leikkiveistos on turvallinen lapsille.

Leikkiveistos

Me asennamme leikkiveistoksen puolestasi ja varmistamme, että se on valmiina tuomaan hauskuutta lapsille vuosiksi eteenpäin.

Otukset

Karjaise ja hyppää viidakkoseikkailuun dinosauruksen kanssa, tutustu merenalaiseen maailmaan valaan kyydissä tai uskaltadu pimeään metsään pöllön seurassa. Otukset ovat parhaita herättämään mielikuvituksen ja halun leikkiä. Ne vievät lapset varmasti seikkailunhaluiselle leikkimatkalle.

Otukset
Täynnä leikkimahdollisuuksia

Täynnä leikkimahdollisuuksia

Olemme jo puolen vuosisadan ajan suunnitelleet ja kehittäneet leikkitoimintoja, jotka houkuttelevat ja kehittävät nykyajan lapsia, ja saa heidät uppoutumaan leikkeihin tuntikausiksi. Kaikki suunnittelemamme leikkiveistokset ovat täynnä suosituimpia leikkitoimintojamme, jotta leikkiveistos olisi yhtä hauska sisältä kuin miltä se näyttää ulospäin.  

Menopelit

Auto, juna, rekka tai vaikkapa lentokone... Mikään ei herätä lasten mielikuvitusta ja leikki-intoa samalla tavalla kuin erilaiset menopelit. Vanhemmille lapsille ne ovat siistejä leikkimagneetteja, kun taas nuoremmille lapsille ne ovat keino tutkia ja ymmärtää ympäröivää maailmaa tuttujen arkielämässä vastaan tulevien käsitteiden avulla.

Menopelit

Käsityönä tehty kuten hienot huonekalut

Leikkiveistokset tehdään käsityönä omistautuneiden käsityöläisten toimesta, jotka ovat taitavia tekemään puusta taidetta. Heidän intohimonsa ja ammattitaitonsa ansiosta leikkiveistoksesi on yhtä viimeistelty kuin arvohuonekalut. Miksi? Koska me olemme sitoutuneet tekemään ensiluokkaista suunnittelutyötä ja välineitä, joissa lapsilla olisi mahdollisimman hyvä leikkiä. 

Ainutlaatuisia maamerkkejä

Robinia-leikkiveistosten ainutlaatuisen muotoilun ansiosta voit rakentaa maamerkin, joka kertoo haluamasi tarinan leikkisällä ja katseet kääntävällä tavalla. Tarinavetoinen muotoilu yhdistää ihmisiä ja kokonaisia yhteisöjä, mikä tekee leikkiveistoksista ilahduttavia ja keskeisiä paikkoja, joihin kaikki haluavat mennä.

Luonnon yksi kestävimmistä materiaaleista

Robiniapuu on yksi kestävimmistä saatavilla olevista materiaaleista. Se kestää kovaa käyttöä ja voi läpäistä jopa vaikeimman mahdollisen testin - luonnonvoimat - ollessaan ulkona kaikissa sääoloissa. Tässä esitelty Robinia-leikkipuisto selvisi talven tulvasta ja kesän kuivuudesta vahingoittumatta. 

Ympäristöystävällinen robiniapuu

Ympäristöystävällinen robiniapuu

Eläessään robiniapuu muuttaa hiilidioksidia hapeksi ja pumppaa typpeä takaisin maahan, mikä auttaa viljelyä. Rakennusmateriaalina sillä on luontaisten suoja-aineidensa ansiosta pitkä elinikä.

Käyttämämme robiniapuu on peräisin eurooppalaisilta metsätiloilta ja luonnonmetsistä, joita hoidetaan vastuullisesti ja kestävästi. Voimme myös toimittaa FSC®-sertifioitua robiniapuuta. Robiniaa ei tarvitse kyllästää, mutta jos halutaan värejä, käyttämämme pigmentti on vesipohjainen ja läpäisee kaikki kolmansien osapuolten (REACH, CPSIA ja EN71-3) haitallisia aineita koskevat testit.