Leikkiveistos Juna

Tämän KOMPAN Design Studion suunnitteleman leikkiveistoskonseptin malli, koko ja leikkitoiminnot voidaan sovittaa sinun tarpeisiisi sopiviksi.

Juna ja Vaunut tarjoavat hauskoja ja haastavia leikkikokemuksia isommille ja pienemmille lapsille neljävuotiaista alkaen. Junan ohjaamossa suuri kojetaulu kutsuu esittäviin leikkeihin ja kehittää loogista ajattelua. Höyrykattila on pyöreä tila, jonka läpi voi ryömiä, ja kolmiulotteinen verkko tarjoaa reitin junan alla olevaan tilaan. Sen lisäksi, että Vaunut innostavat kielenkäyttöön osana esittäviä leikkejä, se rohkaisee fyysisiin puuhiin kuten kiipeämiseen ja liukumiseen. Junan sisä- ja ulkopuoliset kohtaamispaikat tukevat sosiaalista kanssakäymistä.

Haluaisin lisätietoa

Tuotenumero : KDSR_Play_Sculpture_The_Train

Tuotetyyppi: Robinia-leikkiveistokset

Tuoteryhmä: Luonnonmukaiset leikkivälineet

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
COM_REDSHOPB_FILE_SCULPTURES
COM_REDSHOPB_FILE_SCULPTURES

No content yet

{fields.product-skill-text}


KOMPANin Organic Robinia

KOMPANin Organic Robinia -leikkipuistot tarjoavat laajan valikoiman luonnonmukaisia monitoimivälineitä, leikkimökkejä, keinuja, jousikeinuja ja paljon muuta.

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto