Leikkiveistos Kastanjat

Tämän KOMPAN Design Studion suunnitteleman leikkiveistoskonseptin malli, koko ja leikkitoiminnot voidaan sovittaa sinun tarpeisiisi sopiviksi.

Kaksi suurta kastanjaa tarjoavat erilaisia fyysisiä ja sosiaalisia leikkejä lapsille kaksivuotiaasta alkaen. Portaikko antaa helpon pääsyn pienemmän kastanjan tasoille, joilta pääsee pieneen liukumäkeen tai kookossillan kautta edelleen suurempaan kastanjaan. Suuri ja paksu kookosköysi viettää ylöspäin ja keinuu kevyesti lasten tasapainoillessa sitä pitkin ylös tai alas. Lapset joutuvat käyttämään tasapainoaistiaan ja tukilihaksistoaan pysyäkseen pystyssä kaltevalla köydellä. Suuresta kastanjasta avautuu pääsy leveään liukumäkeen ja palomiehentankoon.

Haluaisin lisätietoa

Tuotenumero : KDSR_Play_Sculpture_The_Chestnuts

Tuotetyyppi: Robinia-leikkiveistokset

Tuoteryhmä: Luonnonmukaiset leikkivälineet

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
COM_REDSHOPB_FILE_SCULPTURES
COM_REDSHOPB_FILE_SCULPTURES

No content yet

{fields.product-skill-text}


KOMPANin Organic Robinia

KOMPANin Organic Robinia -leikkipuistot tarjoavat laajan valikoiman luonnonmukaisia monitoimivälineitä, leikkimökkejä, keinuja, jousikeinuja ja paljon muuta.

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto