Leikkiveistos Pöllö

Leikkiveistos Pöllö

Tämän KOMPAN Design Studion suunnitteleman leikkiveistoskonseptin malli, koko ja leikkitoiminnot voidaan sovittaa sinun tarpeisiisi sopiviksi.

Pöllö tarjoaa 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille 360 astetta kattavaa leikkiä. Strategisesti sijoitetut kiipeilyotteet sekä siipien ja kehon verkot haastavat tasapainoa, ristikkäiskoordinaatiota ja lihasvoimaa. Ylimmälle tasolle voi kiivetä myös Pöllön vatsassa olevan tasosokkelon kautta. Ylimmällä tasolla lapset voivat ihailla maailmaa Pöllön silmin sekä kokea jännitystä liukumalla yhdessä leveästä liukumäestä alas. Pyrstön alle kätketty riippukeinu antaa mahdollisuuden pieneen lepotaukoon.

Haluaisin lisätietoa
Tuotenumero : 
KDSR_Play_Sculpture_The_Owl
Ikäryhmä: 
6m+
Mitat PxLxK: 
960 x 597 x 362 cm


Putoamiskorkeus enintään:
290.00 cm
Turva-alue:
85.00 m2
Asentajien (henkilö)määrä :
2
Ankkurointivaihtoehdot:
Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
COM_REDSHOPB_FILE_SCULPTURES
COM_REDSHOPB_FILE_SCULPTURES

KOMPANin Organic Robinia

KOMPANin Organic Robinia -leikkipuistot tarjoavat laajan valikoiman luonnonmukaisia monitoimivälineitä, leikkimökkejä, keinuja, jousikeinuja ja paljon muuta.

 

Toteuta ainutlaatuinen unelmiesi kohde

KOMPAN Design Studiossa työskentelevien erikoisasiantuntijoiden avulla voit toteuttaa unelmiesi ja mielikuvituksesi pohjalta leikkisiä maamerkkejä, jotka saavat ihmiset sanomaan - vau!

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto