Leikkiveistos Valas

Tämän KOMPAN Design Studion suunnitteleman leikkiveistoskonseptin malli, koko ja leikkitoiminnot voidaan sovittaa sinun tarpeisiisi sopiviksi.

Suuri valas tarjoaa haastavia fyysisiä leikkejä isommille ja pienemmille lapsille neljävuotiaista alkaen. Suun sisällä olevassa kolmiulotteisessa kiipeilyverkossa on membraaneja, jotka muodostavat hyvän kohtaamispaikan sosiaaliselle kanssakäymiselle. Palkintona verkon kiipeämisestä on jännittävä matka alas pitkin leveää liukumäkeä, jossa voi liukua yhdessä. Valaan ulkopinta on täynnä kiipeilyotteita. Ne tarjoavat loputtomasti erilaisia kiipeilyreittejä, jotka kehittävät lasten ristikkäiskoordinaatiota ja lihasvoimaa.

Haluaisin lisätietoa

Tuotenumero : KDSR_Play_Sculpture_The_Whale

Tuotetyyppi: Robinia-leikkiveistokset

Tuoteryhmä: Luonnonmukaiset leikkivälineet

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
COM_REDSHOPB_FILE_SCULPTURES
COM_REDSHOPB_FILE_SCULPTURES

No content yet

{fields.product-skill-text}


KOMPANin Organic Robinia

KOMPANin Organic Robinia -leikkipuistot tarjoavat laajan valikoiman luonnonmukaisia monitoimivälineitä, leikkimökkejä, keinuja, jousikeinuja ja paljon muuta.

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto