Robinia-linnat


Ritarillista leikkiä 

Valikoimasta löytyy seitsemän Robinia-linnaa, joiden muotoilu ja leikkimahdollisuudet ovat kerrassaan mahtavia. Mikään niistä ei kuitenkaan näytä täsmälleen samanlaiselta kuin esitteessä, koska jokainen Robinia-linna on upeasti uniikki. Ne kaikki on rakennettu yhtenäisesti laaditun suunnitelman mukaan, mutta koska Robiniapuun syyt määrittelevät puun muodot, jokaisessa linnassa on yksilöllisyyttä ja luonnetta.

Niiden rakentaminen on kuin mittojen mukaan tehtyä räätälöintiä. Ne ovat pieniä, keskikokoisia ja suuria, ja jokaisessa koossa on myös lisävaihtoehtona pitkä versio. Valikoimassa on myös XL-versio, joka on jo vaikuttavan korkea. Ne ovat täynnä seikkailumahdollisuuksia nuorille prinsessoille ja prinsseille, jotka haluavat tutkia kaikki nurkat ja sopukat, taistella lohikäärmeitä vastaan ja pelastaa neitoja hädästä. Rinnakkaisleikit mielikuvitusmaailmassa auttavat lapsia kehittämään sekä sosiaalisia että kognitiivis-luovia taitojaan. Siellä sadut heräävät henkiin lasten leikeissä.

7 Product(s)

Linnat ovat yksi monimutkaisimmista rakenteista, ja pienimpien linnojen asentamiseen menee aikaa lähes 70 tuntia ja XL-kokoisen linnan pystyttämiseen ehkä sata tuntia enemmän. Asennuksen jälkeen ne kestävät elinikäisesti asianmukaisesti hoidettuna. Robiniapuu on kovapuu ja erityisen kestävä. Kaikki puut kuitenkin muuttuvat, kun ne kuivuvat tai altistuvat vallitseville luonnonvoimille. Tämä lisää rakenteeseen luonnetta, mutta mikäli se alkaa vaikuttaa turvallisuuteen, korjaavat toimenpiteet voidaan toteuttaa helposti. 

Robiniapuu on luonnon upein aikaansaannos. Puuna se menestyy kaikilla tasoilla. Se kasvaa huonoissa maaperissä, se tuottaa typpeä maahan auttaen muita kasveja, sen kukat toimivat Acadia-hunajan lähteenä, sen lehdet sitovat itseensä hiilidioksidia. Se mukautuu hyvin kaupunkialueille, kaunistaen monia bulevardeja ja katuja. Kun se kaadetaan puutavaraksi, kanto uudistuu ja kasvaa nopeasti takaisin. Se on erittäin ympäristöystävällinen. Puu on hienosyistä, vahvaa ja kestävää - täydellinen materiaali leikkivälineisiin.

Toinen hyvä puoli Robiniassa on, että puu sanelee sen käytön. Jokainen pala on ainutlaatuinen ja tuo tiettyä yksilöllisyyttä jokaiseen linnaan.

 

Miten pääsen alkuun?

Sopivien tuotteiden löytäminen laajasta valikoimasta on suunnittelun lähtökohta. Kannattaa myös tutustua upeisiin leikkipuistoihin, joita olemme toteuttaneet ympäri maailmaa. Asiantunteva ja kokenut tiimimme voi auttaa muuttamaan toivelistasi ainutlaatuiseksi ulkokuntoiluratkaisuksi. Ota rohkeasti yhteyttä missä tahansa kysymyksissä tai pyytääksesi tarjouksen. 

 

Mikä on linnojen kohdeikäryhmä?

Linnat on suunniteltu 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Olemme KOMPANilla huomanneet, että animaatioelokuvien suosion myötä lapset luopuvat vastahakoisesti linnaleikeistä vasta silloin, kun he kasvavat niin isokokoisiksi, että linnan sisällä leikkiminen muuttuu hankalaksi.

 

Onko Robiniapuun käyttö ympäristöystävällistä?

Kyllä. Käyttämämme Robiniapuu on peräisin eurooppalaisilta metsätiloilta ja luonnonmetsistä, joita hoidetaan vastuullisesti ja kestävästi. Robiniapuu on erityisen ympäristöystävällinen puu. Se kasvaa huonoissa maaperissä ja se tuottaa typpeä maahan. Se hidastaa eroosiota ja toimii Acadia-hunajan lähteenä. Se on hyvä polttopuu ja se sopii hyvin kaupunkialueille, koska se sietää hyvin saasteita. Kun se kaadetaan, se kasvaa nopeasti takaisin kannostaan. Voiko olla enää ympäristöystävällisempi?

 

Voiko linnoista suunnitella vielä esteettömämpiä?

KOMPAN tarjoaa ramppeja, jotka voidaan räätälöidä mihin tahansa pyydettyyn ratkaisuun. Ramppi tarjoaa kaiken kykyisille lapsille pääsyn korotettuihin aktiviteetteihin ja tarjoaa suuren määrän maatasolta saavutettavia leikkitoimintoja.