Robinia Play, Act & Learn


Luokkahuoneet ilman seiniä, oppimista ilman rajoja

Robinia Play, Act & Learn -tuotesarja on KOMPANin aisteja kehittävä, maan tasalla oleva leikkikeskus pienille lapsille heidän kasvaessaan kohti kouluikää. Konseptiin on otettu opetuksessa vakiintuneita elementtejä, kuten liitutauluja, musiikkia ja teatteria, ja sijoitettu ne ulos tarjoten luokkahuoneen, joka on täynnä raitista ilmaa ja taattua kutsuvaa, mukavantuntuista Robinia-laatua. Se toimii alustana esikouluikäisten kehittymiselle esitellen muodollisen oppimisen käsitteen epävirallisella tavalla. Nuorille leikkikavereille oppiminen on alusta alkaen hauskaa.

Elämä on sarja siirtymiä ja Robinia Play, Act & Learn mahdollistaa yhden aikaisimmista: merkittävän askeleen taaperosta nuoreksi lapseksi. Se on ainutlaatuinen leikkihalun herättäjä, lippu sensoriseen ja luovaan leikkimaailmaan, jonka aktiviteetit kehittävät lasten kognitiivisia, luovia ja sosiaalisia taitoja. Lapsen ensimmäisten kokemusten muodollisesta oppimisesta ei tarvitse olla pulpettiin sidottu.

17 Product(s)

Luokkahuoneessa, jossa ei ole seiniä, monet lapset voivat osallistua samaan aikaan, jossa ainoa raja on istuintolppien käytettävissä oleva määrä, ja silloinkin voidaan lisätä ylimääräisiä tuoleja. Rumpujen, musiikkipaneelien ja teatterin avulla, jotka ovat keskeisiä nuorten mielen kehitykselle, ympäristö kannustaa roolileikkeihin ja stimuloi mielikuvitusta. Robinia on muotoiltu kutsuvaksi mökiksi, josta tulee pukeutumisen ja pienellä näyttämöllä esiintymisen keskipiste. Näytökseen valmistautumista varten on jopa pukeutumisseinä peilillä! Liitutaulu kutsuu lapset harjoittelemaan hienomotorisia taitoja piirtämällä tai ehkä harjoittelemaan ensimmäisen kirjaimen tai sanan kirjoittamista.

Robiniapuu on luonnon upein aikaansaannos. Puuna se menestyy kaikilla tasoilla. Se kasvaa huonoissa maaperissä, se tuottaa typpeä maahan auttaen muita kasveja, sen kukat toimivat Acadia-hunajan lähteenä, sen lehdet sitovat itseensä hiilidioksidia. Se mukautuu hyvin kaupunkialueille, kaunistaen monia bulevardeja ja katuja. Kun se kaadetaan puutavaraksi, kanto uudistuu ja kasvaa nopeasti takaisin. Se on erittäin ympäristöystävällinen. Puu on hienosyistä, vahvaa ja kestävää - täydellinen materiaali leikkivälineisiin.

 

Miten pääsen alkuun?

Sopivien tuotteiden löytäminen laajasta valikoimasta on suunnittelun lähtökohta. Kannattaa myös tutustua upeisiin leikkipuistoihin, joita olemme toteuttaneet ympäri maailmaa. Asiantunteva ja kokenut tiimimme voi auttaa muuttamaan toivelistasi ainutlaatuiseksi ulkokuntoiluratkaisuksi. Ota rohkeasti yhteyttä missä tahansa kysymyksissä tai pyytääksesi tarjouksen.

 

Mitä suojaa puu tarvitsee?

Robinia on tiheäsyinen lehtipuu, joka vastustaa luonnostaan tuholaisia ja lahoamista. KOMPANin Robinialla on asennuspäivästä lähtien alan johtava 15 vuoden takuu.

 

Kuinka moni voi osallistua samaan aikaan?

Teatterin paras puoli on, että siinä on sekä esiintyjät että yleisö. Tarkan luvun määrittäminen on vaikeaa, koska kokoonpano vaihtelee, mutta kyse on lopulta siitä, että lapset tuntevat olonsa mukavaksi ja tässä vaiheessa ehkä noin kymmenkunta nuorta, joka suorittavat neljää tai viittä toimintoa, on sopiva määrä ylläpitämään tasapainoa.

 

Joten, onko se luokkahuone vai leikkipaikka?

Se on molemmat, ja ehkä enemmänkin. Kaikkien yksittäisten leikkivälineidemme kohdalla on mahdollisuus ottaa huomioon yksilölliset mieltymykset, jotta toiminnallisuuden vastaavat tarkkoja tarpeita.