Leikkipaneeli 2 - tunne

Leikkipaneeli 2 - tunne

Tunneleikkipaneeli houkuttelee pieniä lapsia valtavasti monipuolisten, reagoivien leikkipintojen avulla. Liukuhihna stimuloi tuntoaistia. Sen lisäksi, että tuntoaistin stimuloiminen on lapsista erittäin miellyttävää, se myös kehittää hienomotorisia taitoja sekä kielitaitoa. Niin tekee myös leikkipaneelin teemaelementit, kuten toisella puolella oleva kello ja kaupan ikkuna, joka voidaan avata ja sulkea verhoilla. Ne inspiroivat leikkimään kauppaa tai muita esittäviä leikkejä, jotka edistävät kommunikaatiota, kielitaitoa ja sosiaalis-emotionaalista kehitystä. Peilin avulla kauppa-apulainen voi varmistaa näyttävänsä edustavalta, ja samalla voi nähdä, mitä selän takana tapahtuu. KOMPAN Play Instituten analyysi osoittaa peilin olevan erittäin houkutteleva toiminto pienille lapsille, joka kehittää sekä heidän ymmärrystään itsestään yksilöinä että heidän sosiaalis-emotionaalisia taitojaan. Kiikareilla voi tutkailla leikkikenttää.


NRO614-CUSTOM

Leikkipaneeli 2 - tunne

tolpat robiniapuuta, maa-ankkurointi

NRO614-1001

Hinta

1.460,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).

Tuotenumero : 
NRO614
Ikäryhmä: 
1+
Mitat PxLxK: 
209 x 102 x 83 cm
Pääkäyttäjäryhmä: 
1 - 6
Leikkikapasiteetti: 
8

Construct
Sensory
Socialize
Wonder

Esteetön
Robiniapuu: 
15 vuotta
EcoCore HDPE: 
Elinikäinen
Sinkitty teräs: 
Elinikäinen
Liikuteltavat osat: 
2 vuotta
Takuuseen kuuluvat varaosat: 
10 vuotta

Sertifioinnit:

EN1176 hyväksytty
Turva-alue:
14.30 m2
Asentajien (henkilö)määrä :
2
Ankkurointivaihtoehdot:
Surface
Inground
Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Suunnittelu Kuva
Sivupiirustus Kuva
Deutsch
English
español
français
Tuotekuva CAD1
Tuotekuva CAD2

Laatua, joka kestää

Kuvittele miltä se näyttää

Hanki inspiraatiota täydellistä leikkikenttää tai ulkokuntoilualuetta varten. Voit testata ideoita ja visualisoida ne lisätyssä todellisuudessa käyttämällä ImaginIt-sovellusta.

KOMPANin Organic Robinia

KOMPANin Organic Robinia -leikkipuistot tarjoavat laajan valikoiman luonnonmukaisia monitoimivälineitä, leikkimökkejä, keinuja, jousikeinuja ja paljon muuta.

 

Toteuta ainutlaatuinen unelmiesi kohde

KOMPAN Design Studiossa työskentelevien erikoisasiantuntijoiden avulla voit toteuttaa unelmiesi ja mielikuvituksesi pohjalta leikkisiä maamerkkejä, jotka saavat ihmiset sanomaan - vau!

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 50 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto