Leiki & opi koulu

Robinia Leiki & opi koulu on loistava luovan leikin houkutin, jonka pariin lapset palaavat leikkimään yhä uudelleen. Se rohkaisee lapsia esittävään leikkiin, esim. leikkimään koulua. Piirtäminen aktivoi myös luovuutta, ja liitutaulun kahden sivupenkin ansiosta isotkin ryhmät, kuten koululuokkaryhmät, voivat piirtää yhdessä. Penkit ovat eri korkuiset, joten ne sopivat sekä lapsille että aikuisille. Monipuoliset kosketeltavat yksityiskohdat, kuten helmitaulu, kello, soittokello ja numerotaulu, kehittävät hienomotorisia taitoja ja käsi-silmä-koordinaatiota. Tuotetestauksessa 1-6-vuotiaiden leikeissä nämä elementit inspiroivat esittävään leikkiin, kuten leikkimään koulua. Numerotaulu innosti 3-vuotiaita ja sitä vanhempia lapsia leikillään laskemiseen. Piirtäminen ja leikillään kirjoittaminen olivat keskeisessä roolissa liitutaululla tehtävissä leikeissä ja herättävät lasten luovuuden. Leikillään kirjoittamisen ja laskemisen tiedetään edistävän lasten kiinnostusta oppimiseen ja valmiutta koulunkäyntiin.


Valitse variantti

Leiki & opi koulu

kuultomaalattu värikäs+ruskea puu, puuankkurointi

NRO611-1031

Hinta

4.270,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : NRO611

Tuotetyyppi: Robinia Play, Act & Learn

Tuoteryhmä: Luonnonmukaiset leikkivälineet

2+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


KOMPANin Organic Robinia

KOMPANin Organic Robinia -leikkipuistot tarjoavat laajan valikoiman luonnonmukaisia monitoimivälineitä, leikkimökkejä, keinuja, jousikeinuja ja paljon muuta.

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto