Leiki & opi koulu

Leiki & opi koulu

Robinia Leiki & opi koulu on loistava luovan leikin houkutin, jonka pariin lapset palaavat leikkimään yhä uudelleen. Se rohkaisee lapsia esittävään leikkiin, esim. leikkimään koulua. Piirtäminen aktivoi myös luovuutta, ja liitutaulun kahden sivupenkin ansiosta isotkin ryhmät, kuten koululuokkaryhmät, voivat piirtää yhdessä. Penkit ovat eri korkuiset, joten ne sopivat sekä lapsille että aikuisille. Monipuoliset kosketeltavat yksityiskohdat, kuten helmitaulu, kello, soittokello ja numerotaulu, kehittävät hienomotorisia taitoja ja käsi-silmä-koordinaatiota. Tuotetestauksessa 1-6-vuotiaiden leikeissä nämä elementit inspiroivat esittävään leikkiin, kuten leikkimään koulua. Numerotaulu innosti 3-vuotiaita ja sitä vanhempia lapsia leikillään laskemiseen. Piirtäminen ja leikillään kirjoittaminen olivat keskeisessä roolissa liitutaululla tehtävissä leikeissä ja herättävät lasten luovuuden. Leikillään kirjoittamisen ja laskemisen tiedetään edistävän lasten kiinnostusta oppimiseen ja valmiutta koulunkäyntiin.


Värivaihtoehdot:

Leiki & opi koulu

kuultomaalattu värikäs+ruskea puu, puuankkurointi

NRO611-1031

Hinta

2.500,02 €

PLAY AND LEARN COLLEGE

BROWN+COLOR

NRO611-1031FSC

Hinta

2.499,79 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).

Tuotenumero : 
NRO611
Ikäryhmä: 
2+
Mitat PxLxK: 
348 x 127 x 178 cm
Pääkäyttäjäryhmä: 
2 - 8
Leikkikapasiteetti: 
10

Socialize
Sensory
Dramatic play
Construct
Wonder

Esteetön
Robiniapuu: 
15 vuotta
Ruostumattomat teräsosat: 
Elinikäinen
Ruostumattomat teräsosat: 
Elinikäinen
Köydet & verkot: 
10 vuotta
Takuuseen kuuluvat varaosat: 
10 vuotta

Sertifioinnit:

EN1176 hyväksytty
Turva-alue:
20.00 m2
Asentajien (henkilö)määrä :
2
Ankkurointivaihtoehdot:
Inground
Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Suunnittelu Kuva
Sivupiirustus Kuva
Tuotekuva
Deutsch
English
español
français
Tuotekuva CAD1
Tuotekuva CAD2

Laatua, joka kestää

Kuvittele miltä se näyttää

Hanki inspiraatiota täydellistä leikkikenttää tai ulkokuntoilualuetta varten. Voit testata ideoita ja visualisoida ne lisätyssä todellisuudessa käyttämällä ImaginIt-sovellusta.

KOMPANin Organic Robinia

KOMPANin Organic Robinia -leikkipuistot tarjoavat laajan valikoiman luonnonmukaisia monitoimivälineitä, leikkimökkejä, keinuja, jousikeinuja ja paljon muuta.

 

Toteuta ainutlaatuinen unelmiesi kohde

KOMPAN Design Studiossa työskentelevien erikoisasiantuntijoiden avulla voit toteuttaa unelmiesi ja mielikuvituksesi pohjalta leikkisiä maamerkkejä, jotka saavat ihmiset sanomaan - vau!

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 50 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto