Näyttämö

Näyttämö

Robinia-näyttämö on leikkiväline, joka vetoaa aina lapsiin, koska he rakastavat esiintymistä ja kohtaamisia. Punaisen verhon ja megafonin ansiosta lapset käyttävät sitä toistuvasti näytelmällisiin ja sosiaalisiin skenaarioihin. Robinia-näyttämöllä leikkiminen kehittää tärkeitä elämäntaitoja, kuten itsetuntemusta, itsehillintää ja yhteistyötaitoja. Näytelmällinen leikki on esikoululaisten suosikkileikkimuoto ja vaikuttaa kielen kehittymiseen. Näyttämön korotettu lava kutsuu seurusteluun ja sitä käytetään myös taukopaikkana. Lapset myös hyppivät näyttämölle ja siitä pois, mikä vahvistaa luuntiheyttä ja lihasvoimaa. Verhot on tehty taktiilisesta, joustavasta kumista. Megafoni mahdollistaa uusien esityksien kuuluttamisen. Sen lisäksi, äänen vääristyminen megafonissa kehittää lapsen ymmärrystä syy-seuraussuhteista. 


Värivaihtoehdot:

Näyttämö

kuultomaalattu värikäs+ruskea puu, puuankkurointi

NRO604-0631

Hinta

3.600,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).

Tuotenumero : 
NRO604
Ikäryhmä: 
1+
Mitat PxLxK: 
277 x 147 x 168 cm
Pääkäyttäjäryhmä: 
1 - 6
Leikkikapasiteetti: 
6

Glide
Socialize
Sensory
Dramatic play

Esteetön
Robiniapuu: 
15 vuotta
Ruostumattomat teräsosat: 
Elinikäinen
Ruostumattomat teräsosat: 
Elinikäinen
Takuuseen kuuluvat varaosat: 
10 vuotta

Sertifioinnit:

EN1176 hyväksytty
Turva-alue:
22.20 m2
Asentajien (henkilö)määrä :
2
Ankkurointivaihtoehdot:
Inground
Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Suunnittelu Kuva
Sivupiirustus Kuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Deutsch
English
español
français
Tuotekuva CAD1
Tuotekuva CAD2

Laatua, joka kestää

Kuvittele miltä se näyttää

Hanki inspiraatiota täydellistä leikkikenttää tai ulkokuntoilualuetta varten. Voit testata ideoita ja visualisoida ne lisätyssä todellisuudessa käyttämällä ImaginIt-sovellusta.

KOMPANin Organic Robinia

KOMPANin Organic Robinia -leikkipuistot tarjoavat laajan valikoiman luonnonmukaisia monitoimivälineitä, leikkimökkejä, keinuja, jousikeinuja ja paljon muuta.

 

Toteuta ainutlaatuinen unelmiesi kohde

KOMPAN Design Studiossa työskentelevien erikoisasiantuntijoiden avulla voit toteuttaa unelmiesi ja mielikuvituksesi pohjalta leikkisiä maamerkkejä, jotka saavat ihmiset sanomaan - vau!

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 50 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto