Näyttämö

Robinia-näyttämö on leikkiväline, joka vetoaa aina lapsiin, koska he rakastavat esiintymistä ja kohtaamisia. Punaisen verhon ja megafonin ansiosta lapset käyttävät sitä toistuvasti näytelmällisiin ja sosiaalisiin skenaarioihin. Robinia-näyttämöllä leikkiminen kehittää tärkeitä elämäntaitoja, kuten itsetuntemusta, itsehillintää ja yhteistyötaitoja. Näytelmällinen leikki on esikoululaisten suosikkileikkimuoto ja vaikuttaa kielen kehittymiseen. Näyttämön korotettu lava kutsuu seurusteluun ja sitä käytetään myös taukopaikkana. Lapset myös hyppivät näyttämölle ja siitä pois, mikä vahvistaa luuntiheyttä ja lihasvoimaa. Verhot on tehty taktiilisesta, joustavasta kumista. Megafoni mahdollistaa uusien esityksien kuuluttamisen. Sen lisäksi, äänen vääristyminen megafonissa kehittää lapsen ymmärrystä syy-seuraussuhteista. 


Valitse variantti

Näyttämö

kuultomaalattu värikäs+ruskea puu, puuankkurointi

NRO604-0631

Hinta

3.530,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : NRO604

Tuotetyyppi: Robinia Play, Act & Learn

Tuoteryhmä: Luonnonmukaiset leikkivälineet

1+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


KOMPANin Organic Robinia

KOMPANin Organic Robinia -leikkipuistot tarjoavat laajan valikoiman luonnonmukaisia monitoimivälineitä, leikkimökkejä, keinuja, jousikeinuja ja paljon muuta.

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto