Pukeutumisleikkiseinä peilillä

Robinia pukeutumisleikkiseinä peilillä on loistava leikin kehittäjä, joka kutsuu lukuisiin esittäviin leikkiskenaarioihin: kauppa, meikkihuone, keittiö. Se houkuttelee lapsia leikkimään pitkään, uudestaan ja uudestaan. Pöytä, jossa on aukot peittävät läpät ja pöydän alla oleva hylly, tekee leikistä ja kokeilusta loputonta, kun materiaaleja siirretään aukkojen läpi. Tämä stimuloi lapsen ymmärrystä esineiden pysyvyydestä: että asiat voivat kadota näkyvistä, mutta silti olla olemassa. Tämä on välttämätöntä, jotta ymmärrettäisiin, että ihmiset ovat olemassa, vaikka et näe heitä, mikä on tärkeä kognitiivinen taito. Ikkuna, kello ja soittokello kutsuvat tuntikausiksi esittävään leikkiin. Tämän tiedetään edistävän kielen kehitystä. Peili kehittää lapsen ymmärrystä yksilöllisyydestä ja tuo hauskuutta pitkäksi aikaa. Pelipaneeli sellaisenaan rohkaisee sosiaaliseen vuorovaikutuseen ja yhteistyöhön esittävässä ja tutkivassa leikissä.


Valitse variantti

Pukeutumisleikkiseinä peilillä

kuultomaalattu värikäs+ruskea puu, puuankkurointi

NRO603-1031

Hinta

1.790,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : NRO603

Tuotetyyppi: Robinia Play, Act & Learn

Tuoteryhmä: Luonnonmukaiset leikkivälineet

1+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


KOMPANin Organic Robinia

KOMPANin Organic Robinia -leikkipuistot tarjoavat laajan valikoiman luonnonmukaisia monitoimivälineitä, leikkimökkejä, keinuja, jousikeinuja ja paljon muuta.

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto