Robinia tasapainoilu


Maanläheistä oppimista

Tasapainoilu on peli itsensä haastamiseen, jonka myötä elintärkeät elämäntaidot kehittyvät lapsella huomaamatta. Se on usein yksinkertainen väline, mutta olipa kyseessä sitten puomi, peräkkäin sijoitetut puujalat tai vaappusilta, houkutus sen kokeilemiseen on vastustamaton. Kun lapsi lähtee tasapainoilureitille, hän palaa siihen uudestaan ja uudestaan, kunnes tasapainolumpeiden tai kolmen puujalan päällä kävelystä tulee yhtä luonnollista kuin kävelystä.

Toiminnallisuudet voivat olla yhtä tavallisia kuin kolmen puujalan rivi, mutta ne tarjoavat silti sellaista haastetta, joka edistää tärkeiden taitojen kehitystä, kuten näkökykyä ja keskittymistä, joka valmistaa lasta kouluun ja helpottaa oppimista. Tasapaino stimuloi myös mielikuvitusta. Lapselle askelrivistä voi tulla ainoa reitti krokotiilejä kuhisevan laguunin tai sulaa laavaa täynnä olevan kuopan yli. Tämän kokemuksen he jakavat muiden kanssa, mikä vuorostaan kehittää sosiaalisia vuorovaikutustaitoja.

15 Product(s)

Hyvä tasapaino auttaa lasta olemaan aktiivinen - taidot, kuten pallon potkiminen tai juokseminen, vaativat tasapainoa. Robinia-tasapainoiluvälineet voidaan sijoittaa monin eri tavoin - yksin, monta yhdessä tai riviin muodostaen pienen esteradan. Sinun tarpeesi, sinun valintasi, sinun leikkipaikkasi.

Sen lisäksi, että nämä välineet ovat hurjan hauskoja, ne myös yhdessä auttavat lapsia kehittämään tasapainoaan, lihavoimaansa ja luuntiheyttään. Luonnollinen Robinia saa tuntemaan olevansa lähellä luontoa, ja Robinia-leikkivälineet usein sijoitetaankin metsän läheisyyteen. 

Robiniapuu on luonnon upein aikaansaannos. Puuna se menestyy kaikilla tasoilla. Se kasvaa huonoissa maaperissä, se tuottaa typpeä maahan auttaen muita kasveja, sen kukat toimivat Acadia-hunajan lähteenä, sen lehdet sitovat itseensä hiilidioksidia. Se mukautuu hyvin kaupunkialueille, kaunistaen monia bulevardeja ja katuja. Kun se kaadetaan puutavaraksi, kanto uudistuu ja kasvaa nopeasti takaisin. Se on erittäin ympäristöystävällinen. Puu on hienosyistä, vahvaa ja kestävää - täydellinen materiaali leikkivälineisiin.

 

Miten pääsen alkuun?

Sopivien tuotteiden löytäminen laajasta valikoimasta on suunnittelun lähtökohta. Kannattaa myös tutustua upeisiin leikkipuistoihin, joita olemme toteuttaneet ympäri maailmaa. Asiantunteva ja kokenut tiimimme voi auttaa muuttamaan toivelistasi ainutlaatuiseksi ulkokuntoiluratkaisuksi. Ota rohkeasti yhteyttä missä tahansa kysymyksissä tai pyytääksesi tarjouksen.

 

Mikä toiminnallisuuksista on kaikista suosituin?

Tasapainoiluvälineiden kohdalla sitä on vaikea sanoa, koska lapsilla on tapana hyppiä välineeltä toiselle kuten mehiläiset, jotka keräävät siitepölyä. Kuitenkin, jos leikkipaikalla on köysirata, lapset rakastavat siitä saatavaa jännitystä ja saattavat nimetä sen.

 

Mitä suojaa puu tarvitsee?

Robinia on tiheäsyinen lehtipuu, joka vastustaa luonnostaan tuholaisia ja lahoamista. KOMPANin Robinialla on asennuspäivästä lähtien alan johtava 15 vuoden takuu.

 

Mikä on paras turva-alusta?

Koska kyse on tasapainoiluvälineistä, eikä korkeasta kiipeilyverkosta, putoamiskorkeus on minimaalinen. Joten kyse on lähinnä mieltymyksistä, mutta suosittelemme tutustumaan Flexotop™-turva-alustan tarjoamiin mahdollisuuksiin sen leikkipotentiaalin ja minimaalisen huollontarpeen vuoksi.