Robinia teemaleikki


Kaikki riippuu näkökulmasta

Teemaleikki avaa oven elämän tutkimiseen ja ymmärtämiseen. Lapsille annetaan mahdollisuus sijoittaa itsensä päivittäisiin tilanteisiin tuttujen konnonaatioiden avulla; auton tankkaaminen, veneen ohjaaminen. Nämä rutiinitoimenpiteet, jotka jotenkin ovat saaneet ikään liittyvää merkitystä, antavat lapselle mahdollisuuden löytää oma paikkansa maailmasta. Mielikuvitusta herättävät pienet asiat, kuten luottokorttipaikan lisääminen bensapumpulle, jotka edistävät organisointitaitoja.

Lisäksi pöllön, papukaijan tai iguanan läsnäolo herättää uusia ajatusprosesseja ja näiden ajatusten ja ideoiden jakaminen kehittää kielitaitoa ja kykyä kommunikoida.

9 Product(s)

Robinia on KOMPANin luonnonmukaisten leikkivälineiden ensisijainen materiaali. Kotimaassaan Yhdysvalloissa se tunnetaan nimellä Black Locust, ja tämä nykyisin mannertenvälinen kasvi on tuotu Eurooppaan hieman yli neljä vuosisataa sitten.

Robiniapuu on luonnon upein aikaansaannos. Puuna se menestyy kaikilla tasoilla. Se kasvaa huonoissa maaperissä, se tuottaa typpeä maahan auttaen muita kasveja, sen kukat toimivat Acadia-hunajan lähteenä, sen lehdet sitovat itseensä hiilidioksidia. Se mukautuu hyvin kaupunkialueille, kaunistaen monia bulevardeja ja katuja. Kun se kaadetaan puutavaraksi, kanto uudistuu ja kasvaa nopeasti takaisin. Se on erittäin ympäristöystävällinen. Puu on hienosyistä, vahvaa ja kestävää - täydellinen materiaali leikkivälineisiin.

 

Miten pääsen alkuun?

Sopivien tuotteiden löytäminen laajasta valikoimasta on suunnittelun lähtökohta. Kannattaa myös tutustua upeisiin leikkipuistoihin, joita olemme toteuttaneet ympäri maailmaa. Asiantunteva ja kokenut tiimimme voi auttaa muuttamaan toivelistasi ainutlaatuiseksi ulkotilaan sopivaksi ratkaisuksi. Ota rohkeasti yhteyttä missä tahansa kysymyksissä tai pyytääksesi tarjouksen.

 

Mitä suojaa puu tarvitsee?

Robinia on tiheäsyinen lehtipuu, joka vastustaa luonnostaan tuholaisia ja lahoamista. KOMPANin Robinialla on asennuspäivästä lähtien alan johtava 15 vuoden takuu.

 

Miten varmistamme, että puun hehku ja värit säilyvät hyvinä?

KOMPAN tarjoaa palveluita leikkipuiston ylläpidossa avustamiseen.

 

Voiko KOMPAN toimittaa asiakirjat puun kestävästä hankinnasta?

Kyllä, kaikilla Robinia-leikkiveistoksilla on FSC-sertifikaatti, jotka ovat saatavilla pyynnöstä.