Pomppuvälineet


Yksinkertaisesti vastustamatonta  

Mikä olisikaan parempi tapa päästä yhdestä leikkipuistosuosikista toiseen kuin pomppimalla? Hetken aikaa 'vieteriukkona' oleminen on hurjan hauska tapa kehittää motorisia taitoja, kuten rytmitajua, tasapainoa ja asentoaistia - tapa, jolla hermosto välittää tietoa jokaisesta liikkeestä ja sopeutuu sen mukaan. Eräänlainen sisäänrakennettu gyro-järjestelmä.

Pomppumatot ovat piilossa olevia kumimattoja, kunnes niiden päällä pompitaan. Kun ne huomataan, niistä tulee vastustamattoman vetovoimaisia - lapset näyttävät niityllä hyppiviltä pupuilta. Niitä on saatavilla eri kokoisina ja sekä pyöreän että neliön muotoisina, ja niitä yhdistämällä voi toteuttaa tilan hyppyleikeille, joihin voi upota tuntikausiksi.

5 Product(s)

Leikkipuiston suunnittelussa Pomppumatot ovat hyvä keino yhdistää teemoja ja aktiviteetteja toisiinsa. Niiden avulla voidaan tuoda hauskuutta ja vaihtelevuutta myös kuntoiluun tai kuntopiiriharjoitteluun. 

Ulkona leikkiminen on yksi parhaimmista ja arvokkaimmista kehitystä tukevista aktiviteeteista. Vuoden 2020 tapahtumat ovat tuoneet sen yhä selkeämmin esille. Jos jotakin positiivista tilanteessa on ollut, niin se, että ollaan ymmärretty ulkoilmaan pääsyn ja siitä nauttimisen tärkeys ja sen merkitys perusterveydelle.

Pomppumatot tuovat uudenlaista elinvoimaa leikkipaikalle. Niitä on saatavilla neljä eri muotoa: pyöreä, suorakaide, neliö ja kuusikulmio sekä erikokoisina 94 cm:n neliöstä yli kaksi x kaksi metriseen. Hyppiessä lasten tasapaino ja koordinaatio kehittyvät. 

Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja mistä tahansa KOMPANin tuotteista tai palveluista. 

 

Kuinka moni voi leikkiä yhdessä Pomppumatolla?

Yleisesti ottaen Pomppumatot on tarkoitettu yhdelle käyttäjälle kerrallaan, mutta niitä yhdistämällä ja niissä vuorottelemalla moni lapsi voi leikkiä yhdessä.

 

Pääsevätkö pyörätuolin käyttäjät niihin?

Kyllä, yhdessä Pomppumatossa on ramppi, joka mahdollistaa helpon pääsyn hyppyalustalle ja siitä pois.

 

Voidaanko ne integroida EPDM-alustoihin?

Pomppumatot voidaan tilata ilman reunalistoja mahdollistaen EPDM-alustan asennuksen paikan päällä.