Pomppumatto 154x154 cm - esteetön

Pomppumatolla pomppiminen on leikkipaikkojen yksi suosituimmista aktiviteeteista. Lapsia vetää puoleensa pomppumaton välittömät reaktiot heidän liikkeisiinsä, joka saa heidät hyppimään toistuvasti. Tämä isompi pomppumatto sopii kaikille, myös pyörätuolia käyttäville lapsille: toisella puolella oleva pieni kalteva laatta helpottaa pääsyä pomppumatolle ja siitä pois. Näin kaikki lapset voivat nauttia pomppumaton reagoivista liikkeistä. Hyppiminen ja pomppiminen ovat loistavia aktiviteetteja tukemaan motorisia taitoja, kuten tasapainoa, asentoaistia ja rytmiä. Ylös ja alas hyppiminen harjoittaa kaikkia isoja lihasryhmiä. Pomppumatolle ja siitä pois hyppääminen kehittää myös luun tiheyttä. Luiden tiheys rakentuu ensisijaisesti varhaisnuoruuden aikana, joten vahvojen luiden rakentamiseksi loppuelämää varten, lasten tulisi tehdä mahdollisimman paljon aktiviteetteja, joissa joutuu kannattelemaan omaa painoaan. Ei ole montaa hauskempaa tapaa siihen kuin esteetön pomppumatto.

Kokonaismitat PxLxS: 205X205X37 cm


Pomppumatto 154x154 cm - esteetön

Kokonaismitat PxLxS: 205x205x37 cm

TPP30107

Hinta

3.550,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : TPP30107

Tuotetyyppi: Pomppuvälineet

Tuoteryhmä: Yksittäiset leikkivälineet

5+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto