Pomppumatto 204x204 cm

Isolla pomppumatolla pomppiminen on leikkipaikkojen yksi suosituimmista aktiviteeteista. Lapsia vetää puoleensa pomppumaton välittömät reaktiot heidän liikkeisiinsä, joka saa heidät hyppimään toistuvasti. Tämä isompi pomppumatto soveltuu isommalle lapsimäärälle ja kannustaa yhteistyöhön. Pomppiminen kehittää motorisia taitoja, kuten tasapainoa, asentoaistia ja rytmiä: heidän täytyy olla tietoisia toisistaan ja ajoittaa liikkeet pompahtaakseen ylös. Ylös ja alas hyppiminen harjoittaa kaikkia isoja lihasryhmiä: pystyasennossa pysyminen hyppiessä vaatii jalkatyötä ja keskivartalon hallintaa. Pomppumatolle ja siitä pois hyppääminen kehittää myös luun tiheyttä. Luiden tiheys rakentuu ensisijaisesti varhaisnuoruuden aikana, joten vahvojen luiden rakentamiseksi loppuelämää varten, lasten tulisi tehdä mahdollisimman paljon aktiviteetteja, joissa joutuu kannattelemaan omaa painoaan. Ei ole montaa hauskempaa tapaa siihen kuin esteetön, sosiaalinen pomppumatto.

Kokonaismitat PxLxS: 255X255X45 cm


Pomppumatto 204x204 cm

Kokonaismitat PxLxS: 255x255x45 cm

TPP30109

Hinta

5.390,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : TPP30109

Tuotetyyppi: Pomppuvälineet

Tuoteryhmä: Yksittäiset leikkivälineet

5+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto