Pomppumatto 94x94 cm

Pienellä pomppumatolla pomppiminen on leikkipaikkojen yksi suosituimmista aktiviteeteista. Lapsia vetää puoleensa pomppumaton välittömät reaktiot heidän liikkeisiinsä, joka saa heidät hyppimään toistuvasti. Pomppumattojen pienen koon ansiosta ne soveltuvat hyvin sijoitettavaksi aktiviteettien väliin poluksi, tehden leikkipaikasta yhtenäisen. Tämä mahdollistaa hyvin leikit, kuten Maa on laavaa. Pomppiminen on loistava aktiviteetti tukemaan motorisia taitoja, kuten tasapainoa, asentoaistia ja rytmiä. Ylös ja alas hyppiminen harjoittaa kaikkia isoja lihasryhmiä. Pomppumatolle ja siitä pois hyppääminen kehittää myös luun tiheyttä. Luiden tiheys rakentuu ensisijaisesti varhaisnuoruuden aikana, joten vahvojen luiden rakentamiseksi loppuelämää varten, lasten tulisi tehdä mahdollisimman paljon aktiviteetteja, joissa joutuu kannattelemaan omaa painoaan. Ei ole montaa hauskempaa tapaa siihen kuin pomppumatto.

Kokonaismitat PxLxS: 145X145X37 cm


Pomppumatto 94x94 cm

Kokonaismitat PxLxS: 145x145x37 cm

TPP30105

Hinta

2.580,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : TPP30105

Tuotetyyppi: Pomppuvälineet

Tuoteryhmä: Yksittäiset leikkivälineet

5+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto