Hiekka- ja vesileikkivälineet


Kosketuksissa luonnon kanssa

Käsien upottaminen hiekkaan ja veteen on erityisen miellyttävää, varsinkin jos olet lapsi. Maailmassa, joka on täynnä kiinteitä palikoita ja kovia kulmia, juokseva vesi ja hiekka ovat houkuttelevia aistillisia kokemuksia, jotka tarjoavat mahdollisuuden leikkiä ja oppia samanaikaisesti. Yhdistettynä hiekalla ja vedellä on valtava vaikutus pienen lapsen luovaan ja kognitiiviseen kehitykseen. Hiekalla ja vedellä leikkiminen on erittäin tuntuva kokemus, kun lapsi tuntee saavuttaneensa jotakin rakennettuaan omin sotkuisin käsin jotakin täysin oman mielikuvituksensa pohjalta. Erilaiset teemat leikkivälineissä, kuten Merihevosessa ja Vesitähdessä herättävät mielikuvituksen valloilleen. 

Useimmat toiminnot leikkipaikalla toimivat kuten KOMPAN Design Studio on ne suunnitellut ja pysyvät vakaina, mutta hiekka- ja vesileikkivälineissä jokaisen leikin lopputulos on kirjaimellisesti lasten omissa käsissä ja mielessä. Ne ovat kiehtovia alustoja lapsen ensimmäiselle kohtaamiselle fysiikan, luovuuden ja ymmärryksen kanssa.

Aloita seikkailu klikkaamalla alla olevia tuotekuvakkeita.

15 Product(s)

KOMPANin yksittäiset leikkivälineet ovat täynnä hauskuutta ja täydellisiä leikkipuiston aluillepanoon, täydentämiseen tai viimeistelyyn. Yksittäisten leikkivälineiden valikoima on monipuolinen niin toiminnoiltaan, tyyliltään kuin materiaaleiltaan. Niitä löytyy sekä perinteisistä mutta edistyksellisesti toteutetuista liukumäistä ja keinuista jännittäviin köysiratoihin ja seikkailumahdollisuuksia tarjoaviin taaperoiden leikkivälineisiin. 

Ulkona leikkiminen on yksi parhaimmista ja arvokkaimmista kehitystä tukevista aktiviteeteista. Vuoden 2020 tapahtumat ovat tuoneet sen yhä selkeämmin esille. Jos jotakin positiivista tilanteessa on ollut, niin se, että ollaan ymmärretty ulkoilmaan pääsyn ja siitä nauttimisen tärkeys ja sen merkitys perusterveydelle. 

Kannattaa myös tutustua upeisiin leikkipuistoihin, joita olemme toteuttaneet ympäri maailmaa. 

 

Voiko tuotteita muokata?

Jotta hiekka ja vesi virtaisi välineissä oikealla tavalla, välineiden on oltava suunnittelijoidemme kehittämän rakenteen mukaisia, mutta erillisiä toimintoja voidaan sijoittaa sinne, missä ne tarjoavat eniten hauskuutta.

 

Vaikuttaako hiekka ja vesi muihin leikkialueisiin?

Hiekka voi siirtyä helpommin kuin vesi. Yhtälailla kuin se saattaa kulkeutua kotiin kenkien ja vaatteiden mukana, se voi myös levitä muualle leikkipuistoon. Tosin leikkipuistossa, jossa on hiekka- ja vesileikkivälineitä, on todennäköisesti myös valittu turva-alustaksi hiekka. 

 

Miten pääsen alkuun?

Sopivien tuotteiden löytäminen laajasta valikoimasta on suunnittelun lähtökohta. Asiantunteva ja kokenut tiimimme voi auttaa muuttamaan toivelistasi ainutlaatuiseksi ulkokuntoiluratkaisuksi. Ota rohkeasti yhteyttä missä tahansa kysymyksissä tai pyytääksesi tarjouksen.