Jousikeinut


Täynnä keinuttavaa hauskuutta

KOMPANin keksintö, Kana-jousikeinu, aloitti leikkipaikkavallankumouksen. Kuten monet hyvät ideat, jousijärjestelmä on uskomattoman yksinkertainen. Yksi erittäin vahva joustava teräskela, joka kiinnitetään turvallisesti upotettuun alustaan, on toiminut inspiraationa maailmanlaajuiselle leikkipuistojen klassikolle. Vaikka sitä on monet kopioineet, kukaan ei ole osannut tehdä sitä paremmin.

Lapsi hallitsee jousen liikettä, mutta oli kyseessä sitten Kenguru, Bobcat tai Skootteri, jousikeinu tarjoaa seikkailun, joka kehittää itsenäisyyttä ja antaa mahdollisuuden näyttää "mitä minä voin tehdä". Kaikki eivät ole ainoastaan itsenäiseen hauskanpitoon, vaan esimerkiksi Lumpeet-jousikeinuun mahtuu mukaan kolme kaveria, ja se haastaa leikkimieliseen kilpailuun.

Kana-jousikeinu keksittiin 1970-luvulla ja siitä lähtien jousikeinujen perhe on kasvanut jatkuvasti. Nykyään valikoimassa on yli 30 erilaista teemaa täynnä keinuttavaa hauskuutta. 

Klikkaa alta tutustuaksesi mahtavan jännittäviin malleihin.

31 Product(s)

Leikkipuiston suunnittelussa jousikeinu on yksi monipuolisimmista toiminnoista. Se sopii melkeinpä mihin tahansa. Täytyy vain päättää, mihin suuntaan se osoittaa; haluatko sen suuntaavan penkeille, jossa vanhemmat mahdollisesti istuvat vai kohti muita leikkivälineitä, jotta lapsi näkee kaikki leikkimahdollisuudet. 

Ulkona leikkiminen on yksi parhaimmista ja arvokkaimmista kehitystä tukevista aktiviteeteista. Vuoden 2020 tapahtumat ovat tuoneet sen yhä selkeämmin esille. Jos jotakin positiivista tilanteessa on ollut, niin se, että ollaan ymmärretty ulkoilmaan pääsyn ja siitä nauttimisen tärkeys ja sen merkitys perusterveydelle. 

 

Miten pääsen alkuun?

Sopivien tuotteiden löytäminen laajasta valikoimasta on suunnittelun lähtökohta. Asiantunteva ja kokenut tiimimme voi auttaa muuttamaan toivelistasi ainutlaatuiseksi ulkokuntoiluratkaisuksi. Ota rohkeasti yhteyttä missä tahansa kysymyksissä tai pyytääksesi tarjouksen. 

 

Kuka keksi jousikeinun?

Jousikeinun keksi taiteilija ja kuvanveistäjä Tom Lindhardt. Se oli 1970-luvulla perustetun KOMPANin ensimmäisiä tuotteita - yritys syntyi Lindhardtin huomattua, että lapsia houkuttelevat värit ja kiinnostavat, kookkaat esineet. Kana-jousikeinusta on sittemmin tullut ikoninen leikkiväline. Nykyään valikoimassa on 31 yksittäisestä jousesta koostuvaa tuotetta.

 

Voiko jousikeinua käyttää vain yksi kerrallaan?

Kana-jousikeinu on suunniteltu käytettäväksi yksi kerrallaan, mutta jousikeinujen perheeseen on lisätty myös monia tuotteita, joissa voi keinua kaksi tai jopa neljä lasta samanaikaisesti.

 

Kuinka vahva jousi on?

KOMPANin jousien keinuva liike on suunniteltu optimaaliseksi monille käyttäjille. Ainutlaatuiset, ruostumattomasta teräksestä valmistetut PA6-kiinnikkeet takaavat korkean turvallisuuden leikkiessä. Jouset puhdistetaan, pohjustetaan ja jauhemaalataan korkean kestävyyden takaamiseksi missä tahansa ympäristössä ympäri maailmaa.