Karusellit ja liike


Vielä yksi pyörähdys

Lapsille on luonnollista haluta pyöriä. He tykkäävät pyöriä jopa ilman välineitä saadaksen huimauksen tunteen. Karusellit ja spinnerit ovat täydellisiä välineitä fyysisen kehityksen sekä lihasten ja luuntiheyden kasvattamisen kannalta. Ne kehittävät myös hermostoa. Ennen kaikkea tämä yksinkertainen toiminta, pyöriminen, parantaa tasapainoa, joka on elintärkeä elämäntaito.

Laaja valikoima seisten käytettävästä Spicasta ja Supernovasta istuen käytettävään Spinner Bowliin tarjoaa monenlaista toimintaa. Kaikki niistä tarjoavat mahdollisuuden sosiaaliseen leikkiin ja elämäntaitojen harjoittelemiseen, kuten ystävyyssuhteiden muodostamiseen, vuorotteluun ja muiden huomioimiseen.

31 Product(s)

KOMPANin yksittäiset leikkivälineet ovat täynnä hauskuutta ja täydellisiä leikkipuiston aluillepanoon, täydentämiseen tai viimeistelyyn. Yksittäisten leikkivälineiden valikoima on monipuolinen niin toiminnoiltaan, tyyliltään kuin materiaaleiltaan. Niitä löytyy sekä perinteisistä mutta edistyksellisesti toteutetuista liukumäistä ja keinuista jännittäviin köysiratoihin ja seikkailumahdollisuuksia tarjoaviin taaperoiden leikkivälineisiin. 

Ulkona leikkiminen on yksi parhaimmista ja arvokkaimmista kehitystä tukevista aktiviteeteista. Vuoden 2020 tapahtumat ovat tuoneet sen yhä selkeämmin esille. Jos jotakin positiivista tilanteessa on ollut, niin se, että ollaan ymmärretty ulkoilmaan pääsyn ja siitä nauttimisen tärkeys ja sen merkitys perusterveydelle.

Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja mistä tahansa KOMPANin tuotteista tai palveluista.

 

Miten pääsen alkuun?

Sopivien tuotteiden löytäminen laajasta valikoimasta on suunnittelun lähtökohta. Kannattaa myös tutustua upeisiin leikkipuistoihin, joita olemme toteuttaneet ympäri maailmaa. Asiantunteva ja kokenut tiimimme voi auttaa muuttamaan toivelistasi ainutlaatuiseksi ulkokuntoiluratkaisuksi. Ota rohkeasti yhteyttä missä tahansa kysymyksissä tai pyytääksesi tarjouksen. 

 

Millaisia laakerointijärjestelmiä karusellit käyttävät?

KOMPANilla on pitkä historia ensiluokkaisten ja haastavien dynaamisten välineiden valmistuksesta. Jokainen tuote on suunniteltu huolellisesti kestämään monien vuosien ajan missä tahansa ulkoympäristössä. Jokaisella tuotteella on yksilöllisesti suunnitellut täysin suljetut laakerointijärjestelmät, jotka on räätälöity ottamaan vastaan kyseisen tuotteen kuorma.