Keinulaudat


Perinteet ponnahtavat eloon

Keinulauta on yksi vanhimmista ja perinteisimmistä leikkikenttävälineistä. Vuosisatojen ajan se oli myös yksi yksinkeraisemmista leikkivälineistä: lankku, joka oli tasapainotettu keskellä olevaan tukipisteeseen. Sitten tuli jousikeinu. Kana-jousikeinu ei ole keinulauta, mutta KOMPANin suunnittelutiimi näki heti, että jousen käyttämisessä tukipisteenä oli potentiaalia varsinkin, jos käyttää useampaa kuin yhtä jousta. KOMPANin keinulautavalikoimasta löytyy keinulautoja kahdella, kolmella ja jopa neljällä maahan upotetulla jousella, joiden ansiosta liikerata ei rajoitu pelkästään ylös ja alas. 

Lisäksi tuotevalikoimasta löytyy kaksi tuotetta, joiden teknologia perustuu perinteisempään kiikkumismenetelmään: Rengaskeinulauta ja saranoitu Keinulauta

17 Product(s)

Kaikessa yksinkertaisuudessaan keinulauta kehittää tärkeitä taitoja. Jännittävän hauska kiikkuminen yhdessä kaverin kanssa tai pienessä ryhmässä edistää sosiaalisia kykyjä samalla, kun lihakset vahvistuvat ja motoriset taidot kehittyvät. KOMPANin valikoima laajentaa aktiviteettien ja ystävyyssuhteiden muodostumisen mahdollisuuksia, sillä välineissä voi leikkiä moni lapsi ja kaikenkykyiset lapset samanaikaisesti.

Ulkona leikkiminen on yksi parhaimmista ja arvokkaimmista kehitystä tukevista aktiviteeteista. Vuoden 2020 tapahtumat ovat tuoneet sen yhä selkeämmin esille. Jos jotakin positiivista tilanteessa on ollut, niin se, että ollaan ymmärretty ulkoilmaan pääsyn ja siitä nauttimisen tärkeys ja sen merkitys perusterveydelle. 

Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja mistä tahansa KOMPANin tuotteista tai palveluista.

 

Miten pääsen alkuun?

Sopivien tuotteiden löytäminen laajasta valikoimasta on suunnittelun lähtökohta. Kannattaa myös tutustua upeisiin leikkipuistoihin, joita olemme toteuttaneet ympäri maailmaa. Asiantunteva ja kokenut tiimimme voi auttaa muuttamaan toivelistasi ainutlaatuiseksi ulkokuntoiluratkaisuksi. Ota rohkeasti yhteyttä missä tahansa kysymyksissä tai pyytääksesi tarjouksen.  

 

Kuinka kestävät keinulautaa tukevat jouset ovat?

KOMPANin jousien keinuva liike on suunniteltu optimaaliseksi monille käyttäjille. Ainutlaatuiset, ruostumattomasta teräksestä valmistetut PA6-kiinnikkeet takaavat korkean turvallisuuden leikkiessä. Jouset puhdistetaan, pohjustetaan ja jauhemaalataan korkean kestävyyden takaamiseksi missä tahansa ympäristössä ympäri maailmaa.

 

Tarvitsevatko kolmipaikkaiset keinulaudat kolme lasta toimiakseen kunnolla?

Toimiakseen tehokkaasti, kyllä, mutta se on myös niiden vahvuus. Kolmipaikkainen keinulauta kannustaa laajentamaan ystävyyssuhteita sekä ehkäisee ulkopuoliseksi jäämisen tunnetta, jota "minä ja paras ystäväni" -ilmiö saattaa usein aiheuttaa. Niissä on myös houkutteleva paikka neljännelle leikkijälle keskellä olevalla kääntötasolla.

 

Minkälaiset takuut keinulaudoilla on?

KOMPANin keinulaudat on suunniteltu eri materiaaleista. EcoCoreTM HDPE -levyillä ja kuumasinkittyillä teräsosilla on elinikäinen takuu tuotantovikojen varalta. Jousijärjestelmillä ja muilla liikkuvilla osilla on viiden vuoden takuu.