Heilurikeinu

Heilurikeinu vie jännittävän ja hauskan keinumiskokemuksen täysin uudelle tasolle massiivisen köysitangon ansiosta. Pystyasennossa seisominen liikkuvan osan päällä on jo itsessään haastavaa, mutta heilurikeinun köysitangon päällä seisominen on myös hurjan hauskaa ja jännittävää.

Lapset voivat keinua yhdessä ja jutella samalla pitkulaisen köysitangon päällä. Mitä enemmän lapsia on köysitangon päällä, sitä kovempi on vauhti ja suurempi jännitys. Keinun liikkeelle saaminen vaatii yhteistyötä ja sitä, että lapset käyttävät sosiaalisia ja vuorovaikutuksellisia taitojaan.

Heilurikeinun kyydissä voi olla monessa eri asennossa. Siinä voi maata, istua tai seisoa, joten se soveltuu eri ikäryhmille ja erikykyisille käyttäjille.


Valitse variantti

M98401-CUSTOM

Heilurikeinu

Lime, maa-ankkurointi

M98401-1011

Hinta

8.940,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : M984

Tuotetyyppi: Keinut

Tuoteryhmä: Yksittäiset leikkivälineet

6+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto