Keinuistuimet


Keinuistuin jokaisen tarpeeseen ja kykyyn

Olipa kyseessä vauvaistuin, taaperoistuin tai isommillekin sopiva linnunpesäistuin, KOMPANin laaja valikoima keinuistuimia tarjoaa keinumisen iloa kaikille.
Lapset ja aikuiset voivat jopa keinua yhdessä KOMPANin Sinä&Minä-istuimessa.

Keinuminen on kaikkien aikojen suosikki: Lapset rakastavat sitä, koska sitä voi tehdä yksin ja yhdessä. Keinuminen on täynnä puhdasta intoa ja iloa, se on koko vartalon aktivoimista vauhdin ottamiseen ja hidastamiseen. Keinut sopivat sopivat kaiken ikäisille ja ihan milloin vaan.

 

18 Product(s)

Minkälainen istuin on sinulle sopiva?

KOMPAN lautaistuin on muotoiltu siten, että sen keskellä on pieni kaarre. Sen ansiosta monenikäiset voivat istua siinä turvallisesti.

Turvaistuin on tukeva ja vastustamaton keinu vauvoille ja heidän hoitajilleen. Istuin tukee istuvaa vauvaa joka puolelta ja lapsella on näin turvallinen olo keinua. Istuin on hyvällä korkeudella nostaen vauvan samalle korkeudelle kuin isommat lapset.

Vauvaistuin tukee keinuvaa vauvaa jokapuolelta ja antaa pienokaiselle turvallisen olon. Keinuminen harjoittaa lapsen motorisia taitoja, etenkin tasapainoa.

Taaperoistuin on ainutlaatuinen keinukeksintö, jonka avulla pikkulapset voivat keinua ennen kuin he hallitsevat täysin perinteiseen keinumiseen tarvittavat ristikkäiskoordinaatiotaidot. Istuessaan lapsi voi työntää ja vetää etuketjuja ja siten saattaa istuimen liikkeelle.

Pesäistuin muovi, on houkutteleva keinu kaikenikäisille lapsille. Pehmeät reunat tekevät tästä hyvin mukavan istuimen, tehden siitä miellyttävän työntää ja käyttää.

Pesäistuin naru, on hauska keinuistuin. Sen istuinosan reijät lisäävät varmuutta ja tukevuutta keinumiseen. Sen korimainen istuin antaa useammalle lapselle kerralla mahdollisuuden leikkiä ja myllätä sen kyydissä.

Sinä&Minä-keinuistuin tuo riemua niin lapselle kuin vanhemmallekin. Istuimet on suunniteltu niin, että hoitaja ja lapsi ovat vastakkain silmätasolla keinuessaan yhdessä.

Duokeinuistuin tuo iloa antamalla mahdollisuuden keinua kasvotusten parhaan ystävän kanssa. Sen tukevat kädensijat mahdollistavat voimakkaat heilumisliikkeet.


Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 50 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto