Klassiset keinut


Klassinen leikkipuistokeinu on aina suosittu eikä poistu muodista

Keinuminen on klassinen aktiviteetti leikin lomassa ja niin on myös muotoilu KOMPANin klassisissa keinuissa Perinteinen A-runko keinuissamme on suosittu muotoilu monissa leikkipaikoissa.

KOMPAN keinurunkoon voidaan yhdistää niin monta keinuosiota kuin halutaan. Tämä takaa sen, että aivan jokaiselle löytyy mieluisaa tekemistä leikkipuistossa.

Kaikki KOMPAN keinuistuimet ovat yhteensopivia keinurunkoihin ja normaali lautaistuin, sekä turvaistuin on mahdollista saada kiertymättömillä ripustimilla varustettuna.

A-runkoiset keinut ovat saatavilla kahdessa koossa: 2:n metrin korkuisena pienemmille lapsille ja 2,5:n metrin korkuisena kouluikäisille lapsille.

28 Product(s)

Mitä hyötyä keinumisesta on?

Keinuminen on valtavan hauskaa, mutta myös hyödyllistä. Se harjoittaa lapsen liikkuvuutta, tasapainoa, koordinaatiokykyä, sekä tilanhahmotuskykyä. Nämä taidot ovat elintärkeitä lapsen etäisyyksien arvioimisen kannalta, joka taas auttaa kulkemaan turvallisesti liikenteessä. Keinuminen istualtaan, maaten ja seisten harjoittaa käsi-, jalka- sekä keskivartalolihaksia. Kyydistä pois hyppääminen tukee luuntiheyden kehitystä - suurin osa siitä kehittyy ensimmäisien elinvuosiemme aikana. Viimeiseksi, keinuminen tukee sosiaalisia taitoja, kuten vuorottelua ja yhteistyötä. 

 

Miten keinuja voidaan mukauttaa?

KOMPAN keinut voidaan mukauttaa yksilöllisiin tarpeisiin ja vaatimuksiin. Kaikki A-runkoiset keinut ovat saatavilla 2:n ja 2,5 metrin korkuisilla kyllästetyillä mäntytolpilla tai kuumasinkityillä terästolpilla. 

Istuinvalikoimassa on normaali lautaistuin, turvaistuin, taaperoistuin ja linnunpesäistuimia, joiden halkaisija on 100 cm tai 120 cm. Lisäksi istuimiin on mahdollista saada joko kuumasinkitystä tai ruostumattomasta teräksestä valmistetut ketjut ja tarvittaessa kiertymättömät ripustimet.

Moduulijärjestelmän avulla voi yhdistää toisiinsa niin monta keinuosiota kuin haluaa.


Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 50 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto