Muut keinut


Keinutaan yhdessä - se on hauskempaa!

Keinuminen on valtavan hauskaa kaiken ikäisille lapsille, mutta yhdessä keinuminen on vielä hauskempaa ja tärkeää elinikäisten taitojen oppimisen kannalta.

Keinuminen harjoittaa fyysisiä taitoja, kuten tasapainoa, koordinaatiota ja lihaksia. Tämän lisäksi myös ajoitus, rytmitaju ja liikkeiden suunnittelu törmäyksien ennaltaehkäisyksi kehittyvät. Nämä ovat tärkeitä taitoja pallopeleissä ja muussa urheilussa, sekä auttavat lasta kulkemaan turvallisesti liikenteessä.

Sosioemotionaalinen hyöty yhdessä keinumisesta on suuri. Rauhoittavat ja villit vauhdit, molemmat tuovat jännitystä, naurua ja rentoutumisen tunteen.

Myös sosiaaliset taidot kehittyvät kun lapset kommunikoivat keskenään ja toimivat yhteistyössä keinussa. 

Tarvitsetko apua täydellisen keinun löytämiseen? Selaa keinuvalikoimaamme tai inspiroidu monista uskomattomista kohteistamme ympäri maailmaa. Me KOMPANilla olemme aina valmiita auttamaan sinua. Jos sinulla on kysymyksiä keinuista tai muista välineistämme - voit olla yhteydessä täältä. 

9 Product(s)

Mitä kaikkia eri keinuja on saatavilla?

Vitoskeinu on mainio erilainen keinuvaihtoehto, joka rohkaisee leikkiin yhdessä ja kutsuu keinumaan jopa 5 lasta kerralla piirileikin omaisesti.

Heilurikeinun muotoilua ja väriä on mahdotonta vastustaa. Massiivisen köysitangon ansiosta keinuminen tässä onnistuu istuen, maaten ja seistenkin. Keinu liikkuu kun käyttäjät toimivat yhdessä käyttämällä sosiaalisia taitojaan.

Dino-rengaskeinu toimii magneettina leikkiin. Tämä moneen suuntaan keinuva rengas saa lapset palaamaan takaisin yhä uudestaan. Istuimessa mahtuu istumaan tai seisomaan ja jakamaan ilon yhdessä. 

Kolmijalkainen linnunpesäistuin on jättimäinen ja houkutteleva keinu. Sen istuin keinuu korkealle ja moneen suuntaan. Lapset voivat keinua siinä istuen, seisten ja maaten. Yhdessä tai erikseen.


Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 50 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto