Portaalikeinut


Keinut joiden luo palataan aina vaan

Kaikista leikkitoiminnoista keinuminen on selvä suosikki: lapset rakastavat sitä, koska sitä voi tehdä sekä yksin että yhdessä. 

Hauskuuden lisäksi keinuminen kehittää lasten perustaitoja: tasapainoa ja koordinaatiota sekä tilanhahmotuskykyä. Nämä motoriset taidot ovat ratkaisevan tärkeitä etäisyyksien arvioinnin ja turvallisen liikenteessä liikkumisen kannalta.

KOMPAN portaalikeinut ovat puuterimaalatun rungon ja kuumasinkityn yläpuomin ansiosta tyylikäs ja moderni vaihtoehto perinteiselle suosikille.

Keinuja on saatavilla kolmessa korkeudessa: 2:n metrin korkuina pienemmille lapsille, 2,5:n ja 3:n metrin korkuisina kouluikäisille ja leikkipuistoihin. Tämä erittäin hyvin muovautuvissa oleva keinurunko takaa monia keinumismahdollisuuksia. Runkoon voi yhdistää tavallisen istuimen lisäksi vauva,- turva-, taapero-, sekä linnunpesäistuimen. Keinuminen on todellakin kaiken ikäisille, vauvasta vaariin!

21 Product(s)

Mitä keinuminen edistää?

Tästä perinteisestä leikkipuistosuosikista on todellista hyötyä. Keinut edistävät fyysistä kehitystä ja niissä on jopa emotionaalinen vaikutus.

Yhdistämällä esimerkiksi Linnunpesäkeinun kahteen tavalliseen istuimeen suosio on taattu. Lapset rakastavat sitä, sillä siinä voi keinua yksin tai yhdessä. Linnunpesäistuimessa voi maata, istua ja seistä, yhdessä tai erikseen, rauhallisesti ja vauhdikkaasti. Istuimet kutsuvat monet keinumaan ja hengailemaan iästä riippumatta päivä toisensa jälkeen tunneiksi kerrallaan.  

 

Miten joustavia portaalikeinut ovat?

Keinuvalikoimamme on moderni, joustava ja todella kestävä, sekä suunniteltu kaiken ikäisille ja kykyisille.

Moduulijärjestelmän avulla voi yhdistää toisiinsa niin monta keinuosiota kuin haluaa. Rungot on mahdollista saada kuumasinkittynä ja värjättynä.

 


Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 50 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto