Sinä&Minä-keinuistuin

Sinä&Minä-keinuistuin lisää iloa ja riemua perhe-elämään, kun vanhemmat ja lapset, opettajat ja oppilaat sekä sisarukset voivat keinua yhdessä ja jakaa keinumisesta syntyvän ilmavan tunteen. Sen lisäksi, että keinuminen on todella hauskaa, se kehittää myös taaperoiden vestibulaarista järjestelmää eli tasapainoa ja tilanhahmotuskykyä. Istuma-asento vahvistaa myös keskivartalon lihaksia. 

Taaperoistuimeen meno ja siitä poistuminen on helppoa jaloille tehtyjen tilavien aukkojen ansiosta. Leveät etuosat estävät istuimen kallistumisen eteenpäin lapsen kanssa keinuessa. Nämä ominaisuudet tuovat keinumiseen turvallisuudentunnetta sekä lapselle että aikuiselle. Aikuisen istuessa lapsen edessä, lapsi pääsee keinuessa muodostamaan suoran katsekontaktin aikuiseen sekä tarkastelemaan häntä vaihtelevista kuvakulmista. Tämä keinu on siis täysin ainutlaatuinen vahvistamaan sosiaalis-emotionaalista yhteyttä.

 


Valitse variantti

Sinä&Minä-keinuistuin K=2,5m

punainen/musta, SS-ketjut

SW990121-00

Hinta

930,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : SW990121

Tuotetyyppi: Keinut

Tuoteryhmä: Yksittäiset leikkivälineet

1+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto