Köysiradat


Parasta jännitystä

Harva leikkipuistoväline vetää vertoja köysiradalle. Se vaatii tilaa, mutta tarjoaa leikkijöille jännittäviä seikkailuja. Se on fyysistä, mutta samalla leppoisaa leikkiä. Jopa jo kyydin odottaminen on kehittävää lapsille. Kun he odottavat jonossa jännittävää liukua, he kommunikoivat keskenään, kehittävät sosiaalisia taitojaan, oppivat ottamaan muita huomioon ja vuorottelemaan. Sitten on aika jännittävälle, mutta samalla turvalliselle 25-metriselle matkalle täynnä riemua. Lopuksi sosiaalista vastuunottoa harjoitellaan, kun varmistetaan, onko joku odottamassa vuoroaan ja palautetaan istuin heille.

Köysiradalla liu'utaan useimmiten yksin, mutta joskus onnekkaissa tapauksissa kaksi köysirataa on sijoitettu vierekkäin. Kaverin istuessa viereisellä istuimella kilpailu voi alkaa, ja lapset oppivat kilpailuhenkisyyttä ja urheiluhenkisyyttä - on yhtä tärkeää olla hyvä häviäjä kuin hyvä voittaja.  

Klikkaile alta itsesi köysiratojen hauskaan maailmaan. 

5 Product(s)

KOMPANin yksittäiset leikkivälineet ovat täynnä hauskuutta ja täydellisiä leikkipuiston aluillepanoon, täydentämiseen tai viimeistelyyn. Yksittäisten leikkivälineiden valikoima on monipuolinen niin toiminnoiltaan, tyyliltään kuin materiaaleiltaan. Niitä löytyy sekä perinteisistä mutta edistyksellisesti toteutetuista liukumäistä ja keinuista jännittäviin köysiratoihin ja seikkailumahdollisuuksia tarjoaviin taaperoiden leikkivälineisiin. 

Ulkona leikkiminen on yksi parhaimmista ja arvokkaimmista kehitystä tukevista aktiviteeteista. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja mistä tahansa KOMPANin tuotteista tai palveluista. 

 

Ovatko köysiradat turvallisia?

Kuinka turvallista turvallinen on? On vaikea löytää jännittävämpää leikkivälinettä kuin köysirata. Jännitykseen kuuluu osaksi myös tunne "reunalla elämisestä", johon sisältyy pieni riski. Riskien arviointi on osa jokaisen päivittäistä elämää. Köysirata tarjoaa lapsille mahdollisuuden arvioida rajojaan ja toimintansa seurauksia. Köysirata pyrkii parantamaan turvallisuuttaan lisäämällä varovaisuutta.

 

Täytyykö köysirata sijoittaa kaltevalle alustalle?

KOMPANin köysiratoja on saatavilla sekä kahdella yhtä korkealla tasolla kaltevalle alustalle sijoitettavaksi, että korkeammalla lähtötasolla kaltevuuden aikaansaamiseksi tasaiselle alustalle sijoitettavaksi. Istuimelle pääsyn helpottamiseksi KOMPAN tarjoaa myös köysiratoja pidennetyllä rampilla. Vaihtoehtoisesti louhitun maa-alueen ylijäämää voidaan käyttää tasanteen sisältävän kummun tekemiseen istuimelle pääsyn mahdollistamiseksi.