Leikkimökit ja teemaleikkivälineet


Arkielämästä tutut tilat lapsille sopivassa koossa

Maailma näyttää isolta erityisesti lapsen näkökulmasta. Kuinka mukavaa silloin onkaan, kun arkielämästä tutut asiat, kuten talo, juna ja kuorma-auto, ovat mukavasti pienessä, lapsille sopivammassa koossa. Avoimiksi suunnitellut teemaleikkivälineet, kuten Jumbo-penkki, Paloauto ja Mars-mönkijä rohkaisevat lapsia leikkimään yhdessä, jakamaan suunnitelmiaan ja kommunikoimaan. Se on yhteisön muodostamisen ensimmäinen vaihe. 

Teemat ovat erinomaisia tapoja aikaansaada roolileikkiä ja stimuloida kielen käyttöä esittävän leikin kautta. Erilaisia malleja on laajasti krokotiileista kärryihin ja teemoista moni on sellainen, joita lapset eivät ole vielä kohdanneet oikeassa elämässä. Ne ovat täynnä mieltä laajentavia värejä ja ennen kaikkea ne auttavat ymmärtämään ystävyyden arvon. 

Klikkaa tuotteita tutustuaksesi teemaleikkivälineiden ja leikkimökkien laajaan valikoimaan. Mikäli tarvitset apua, ota rohkeasti yhteyttä asiantuntijoihimme.

22 Product(s)

KOMPANin yksittäiset leikkivälineet ovat täynnä hauskuutta ja täydellisiä leikkipuiston aluillepanoon, täydentämiseen tai viimeistelyyn. Yksittäisten leikkivälineiden valikoima on monipuolinen niin toiminnoiltaan, tyyliltään kuin materiaaleiltaan. Niitä löytyy sekä perinteisistä mutta edistyksellisesti toteutetuista liukumäistä ja keinuista jännittäviin köysiratoihin ja seikkailumahdollisuuksia tarjoaviin taaperoiden leikkivälineisiin. 

Ulkona leikkiminen on yksi parhaimmista ja arvokkaimmista kehitystä tukevista aktiviteeteista. Vuoden 2020 tapahtumat ovat tuoneet sen yhä selkeämmin esille. Jos jotakin positiivista tilanteessa on ollut, niin se, että ollaan ymmärretty ulkoilmaan pääsyn ja siitä nauttimisen tärkeys ja sen merkitys perusterveydelle.

Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja mistä tahansa KOMPANin tuotteista tai palveluista.

 

Minkä ikäisenä lapsi alkaa nauttia leikistä?

KOMPANin valikoimasta löytyy tuotteita, joilla voivat leikkiä lapset, jotka osaavat vasta ryömiä. Sen ikäisiin lapsiin vetoavat kirkkaat värit ja pikkuhiljaa tutuksi tulevat jokapäiväisessä elämässä vastaantulevat käsitteet ja teemat. 

 

Miten pääsen alkuun?

Sopivien tuotteiden löytäminen laajasta valikoimasta on suunnittelun lähtökohta. Asiantunteva ja kokenut tiimimme voi auttaa muuttamaan toivelistasi ainutlaatuiseksi ulkokuntoiluratkaisuksi. Ota rohkeasti yhteyttä missä tahansa kysymyksissä tai pyytääksesi tarjouksen.