Leikkipaneelit


Jotain ylimääräistä hauskanpitoa, leikkejä ja oppimista varten

Lapset oppivat vapaassa leikissä seuraamalla luontaista leikkivaistoaan, mikä kehittää heidän peruselämäntaitojaan.

KOMPANin leikkivälineet tuovat uuden ulottuvuuden oppimiseen leikin kautta. Paneelien avulla voit ohjata lapsen oppimista tiettyihin aiheisiin.

Paneelien ansiosta aikuiset voivat osallistua leikkiin ja ohjata lapsia oppimaan uusia asioita. He voivat esimerkiksi piirtää liitutauluun, leikkiä yhdessä musiikkipaneeleilla tai kylvää siemeniä puutarhalaatikkoon ja seurata niiden kasvua.

KOMPANin leikkipaneelien avulla voit suunnitella omaan visioosi sopivan oppimisalueen.

8 Product(s)

Leikkipuistoa suunniteltaessa, musiikki- ja oppimistoiminnot voivat olla hyödyllisiä teeman rikastamisessa.

KOMPANin yksittäiset leikkivälineet ovat täynnä hauskuutta ja täydellisiä leikkipuiston aluillepanoon, täydentämiseen tai viimeistelyyn. Yksittäisten leikkivälineiden valikoima on monipuolinen niin toiminnoiltaan, tyyliltään kuin materiaaleiltaan. Niitä löytyy sekä perinteisistä mutta edistyksellisesti toteutetuista liukumäistä ja keinuista jännittäviin köysiratoihin ja seikkailumahdollisuuksia tarjoaviin taaperoiden leikkivälineisiin. 

Ulkona leikkiminen on yksi parhaimmista ja arvokkaimmista kehitystä tukevista aktiviteeteista. Vuoden 2020 tapahtumat ovat tuoneet sen yhä selkeämmin esille. Jos jotakin positiivista tilanteessa on ollut, niin se, että ollaan ymmärretty ulkoilmaan pääsyn ja siitä nauttimisen tärkeys ja sen merkitys perusterveydelle. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja mistä tahansa KOMPANin tuotteista tai palveluista.

 

Voivatko lapset soittaa välineillä melodiaa?

Jos saat tuotettua melodian seitsämän nuotin avulla, niin kyllä. Mutta nyt ei puhuta Steinwayn pianosta. Lapsille eri sävelet ovat houkuttelevia, ei sinfonian säveltäminen. Tosin kuka tietää, mitä käsien avulla tuotetun liikkeen muuttuminen ääneksi voi saada aikaan. Wolfgang Amadeus Mozart sävelsi ensimmäisen musiikkiteoksensa ollessaan viisivuotias. Mieti, nykyään hänen täytyisi odottaa vuosi, ennen kuin hän voisi mennä Kolmijalkaisen linnunpesäkeinun kyytiin, koska siinä ikäraja on 6-vuotta.

 

Tarvitsetko enemmän erityyppisiä leikkipaneeleja?

KOMPANilla on laaja valikoima erilaisia leikkipaneeleja, jotka on mahdollista saada tilattua erillisinä leikkivälineinä. Monet niistä löytyvät tuotekuvastostamme ja verkkosivuiltamme. Saadaksesi lisätietoa vaihtoehdoista, ota yhteyttä KOMPANin myyntiin.