Kasvihuone ja Kukkakauppa

Tämä leikkiväline innostaa rooli- ja rakenteluleikkeihin. Hyväntuuliset kukat, neliapilat ja linnut täydentävät koristeellista teemaa. Siniset ja läpinäkyvät putket sopivat hyvin rakentelu- ja sääntöleikkeihin. Niiden läpi voi laittaa erilaisia ja erikokoisia materiaaleja. Sivupöytien, siirrettävät ruukut antavat lisää mahdollisuuksia täyttämiseen ja tyhjentämiseen. Leikkivälineen lukuisat reiät ja aukot innostavat erilaisiin kurkisteluleikkeihin. 

Tälle leikkivälineelle on saatavilla Education Alliance Finlandin sertifioimat opetusmateriaalit, jotka sisältävät työkaluja ja valmiita tehtäviä varhaiskasvatuksen ammattilaisille opetussuunnitelman mukaisen opetuksen suunnitteluun ja toteutukseen päiväkodeissa. Lue lisää täältä


Kasvihuone & Kukkakauppa

MSV60400-0201

Hinta

2.840,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : MSV604

Tuotetyyppi: Taaperoiden leikkiasemat

Tuoteryhmä: Yksittäiset leikkivälineet

6m+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Tuotteeseen liittyvät projektit

Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto