KOMPAN ULKOKUNTOILU

KAIKILLE KÄYTTÄJILLE, KAIKKIIN TARKOITUKSIIN JA KAIKKIIN YMPÄRISTÖIHIN

Kaikkialla maailmassa ihmiset liikkuvat ulkona ollakseen aktiivisia. Erityisesti viime vuosina ulkoliikunta on kasvanut paljon. Niinpä kaupungit, yhteisöt, urheiluseurat, kiinteistöyhtiöt jne. rakentavat asukkailleen ja jäsenilleen uusia ulkokuntoilualueita. 

KAIKILLE KÄYTTÄJILLE JA KAIKKIIN TARKOITUKSIIN

Kuntosaleille, jotka haluavat tarjota jäsenilleen mahdollisuuden käyttää ulkokuntoilulaitteita ja saada samalla todella haastavaa liikuntaa. Urheiluseuroille, jotka haluavat jäseneilleen motivoivan esteradan vaihtoehdoksi. Kunnille, jotka haluavat tuoda ulkokuntoilua kaikkien saataville asuinalueiden läheisyydessä. Kaupungeille, jotka haluavat rakentaa urheilukenttiä ulos nuorille ja aikuisille, joissa he voivat pelata koripalloa, jalkapalloa, jääkiekkoa jne. Vanhainkodeille ja senioritaloille, jotka haluavat asukkaiden pysyvän aktiivisina ja elävän aktiivista elämää. 

Jotta lapset kehittyisivät, suunnittelemme leikkivälineemme parantamaan fyysisiä, kognitiivisia, luovia ja sosiaalisia/emotionaalisia taitoja, joiden avulla kehittyvät tärkeät elämäntaidot ja rakennetaan ystävyyssuhteita. Aikuisille ulkoilulaitteet ovat asteittain haastavia ja tarkoituksellisesti kestäviä. Näin kaikki käyttäjät, riippumatta siitä, kuinka hyvässä kunnossa he ovat, saavat mielekkään harjoittelun. Yhteisöjen tekeminen onnellisemmiksi ja terveellisemmiksi kuuluu DNA: hamme.  

KAIKKIIN YMPÄRISTÖIHIN

Saatavana useissa malleissa ja materiaaleissa. Esteradat ja Street Workout -välineet saatavana myös robinia-puusta, jolla saat luonnollisen ilmeen, joka istuu hyvin luontoympäristöön tai tuo luonnon kaupunkiympäristöön.

KOMPAN on rakentanut ulkoilualueita yli 50 vuoden ajan. Käytämme kovimpia materiaaleja varmistaaksemme, että ratkaisumme kestävät sään ja käytön vuosikymmenten ajan. 

KOMPAN ULKOKUNTOILU

Tarvitsetko apua?

Meillä on lähes 50 vuoden kokemus, ja autamme sinua koko projektin ajan.

 

Pyydä lisätietoja