Monitoimikentät


Pallopelit ovat kiehtoneet ihmisiä kautta aikojen, ja kiehtovat edelleen. Pelaaminen huvikseen silloin kun haluaa on edelleen erittäin suosittua, mutta se asettaa myös vaatimuksia siihen soveltuvien tilojen saatavuudelle. Niihin täytyy olla aina pääsy ja niiden tulisi sijaita sopivan lähellä potentiaalisia käyttäjiä. Tähän monitoimikenttä on ihanteellinen. Se on suhteellisen pieni ja erittäin muokattava tarjoten yhteisen tilan monille urheilulajeille ja siten tehden tilaa kaikenlaisille käyttäjille - lapsille, teini-ikäisille ja aikuisille. 

 


KOMPANin monitoimikentät on suunniteltu rajaamaan tilaa suosituille urheilulajeille, kuten jalkapallolle, koripallolle, jääkiekolle, lentopallolle, tennikselle, sulkapallolle ja käsipallolle, mutta kyse ei ole vain urheilusta. Kaikki lajit ovat joukkuelajeja ja siten erittäin sosiaalisia. Ne houkuttelevat ihmisiä viettämään aikaa ja olemaan aktiivisia yhdessä, sijaitsivatpa ne julkisissa puistoissa, kaupungin keskustassa, paikallisen koulun pihalla, urheiluseuran tiloissa tai missä tahansa. 

Voit valita erottuvan COSMOS-monitoimikentän tai joustavan MUGA-monitoimikentän, jonka voit suunnitella juuri sellaiseksi kuin haluat konfiguraattorin avulla.