PUISET ULKOKUNTOILURATKAISUT – ROBINIA FITNESS BY KOMPAN


Haluatko luoda puusta valmistetun ulkokuntosalin, joka sopii monenlaiseen treeniin ja houkuttelee kaiken tasoisia treenaajia eri ikäryhmistä? KOMPANin puiset ulkokuntoiluvälineet on valmistettu kestävästä Robinia-puusta.

Robinia-puu on yksi parhaiten ulkokuntosaleille sopivista materiaaleista, sillä sen sisältämät luonnolliset suoja-aineet ja öljyt tekevät siitä erittäin kestävän ja vastustuskykyisen sääolosuhteiden vaihtuessa. Täten ulkokuntosalistasi tulee paitsi toimiva ja visuaalisesti upea, myös erittäin kestävä ja pitkään palveleva. Robinia-puusta valmistetut välineet kestävät useita vuosia käytössä ja ovat lähes huoltovapaita.

Kaksi 70- ja 80-luvuilta asti suurta suosiota nauttinutta ulkokuntoiluun tarkoitettua tuotesarjaamme, Esteradat ja Street Workout, sisältävät puisia väineitä. Nämä tuotteet ovat perinteisesti olleet metallista valmistettuja, mutta KOMPAN Robinia Fitness mahdollistaa tuotteiden valmistuksen nyt myös puisina. Puiset kuntoiluvälineet tuovat ripauksen luontoa kaupunkiympäristöön tai sopivat hienosti luontoympäristöön.

14 Product(s)

Laadukkaat puiset välineet ulkokuntosaleille

Raikas ilma, kauniit luonnonmaisemat sekä mahdollisuus laadukkaaseen treeniin houkuttelevat ihmisiä ympäri maailman ulos kuntoilemaan. Halusitpa sitten tuoda ripauksen luontoa kaupunkiympäristöön tai sovittaa kuntoiluvälineet luontoympäristöön istuviksi, puiset Robinia-välineet ovat hyvä valinta. Robinia-puumateriaali on erittäin vahvaa ja kestävää, ja siinä on runsaasti luonnollisia öljyjä. Täten Robinia-puusta valmistetut kuntoiluvälineet kestävät useita vuosia käytössä ja ovat lähes huoltovapaita. Miksipä et siis valitsisi puisia ja luonnollisen tuntuisia kiipeilytelineitä?

KOMPANin puusta valmistetut ulkokuntoiluvälineet

Kaksi ulkokuntoiluun tarkoitetuista tuotesarjoistamme, Esteradat ja Street Workout, sisältävät myös puisia väineitä. Näistä Esteradat on suunniteltu tuomaan iloa kaiken ikäisille ja tasoisille liikkujille. Tuotteet haastavat kehittämään sekä fyysistä että psyykkistä vahvuutta. Säädettävät vaikeustasot tekevät välineistä sopivia niin vanhemmille kuin nuoremmillekin kuntoilijoille taito- ja kuntotasosta riippumatta. Yksi esterata tarjoaa siis useita läpäisymahdollisuuksia. Yksi suosituimmista esteistä on puolapuut, niin kutsutut "Monkey Bars", sillä ne tarjoavat paljon mahdollisuuksia erilaisiin treeneihin. Kiipeilymahdollisuuden lisäksi ne soveltuvat esimerkiksi leuanvetoon, jolloin niitä voi käyttää yhtä aikaa jopa kahdeksan treenaajaa. Puolapuihin on mahdollista myös kiinnittää kuminauhoja ja muita kuntoilussa tarvittavia apuvälineitä.

Street Workout -tuotesarja sisältää kattavan valikoiman välineitä kehonpainoharjoitteluun. Nämä tuotteet tarjoavat runsaasti treenivaihtoehtoja, ja mitä suurempi välinekokonaisuus, sitä enemmän mahdollisuuksia se tarjoaa. Street workout -välineet sopivat erinomaisesti pikaiseen kuntoiluhetkeen, mutta niiden ympärille on helppo suunnitella myös perusteellisempi treenisessio. The Combi 5 Robinia -yhdistelmä sisältää 10 erilaista kuntoiluratkaisua ja tarjoaa siten kaikki vaadittavat elementit laadukkaaseen ulkotreeniin ja kehonpainoharjoitteluun. 

Vastuulliset ja sertifioidut puiset ulkokuntoiluvälineet

Tuotteissamme käytetyt puumateriaalit Robinia ja mänty ovat peräisin vastuullisesti hoidetusta metsästä. Toisin sanoen käytetyt puut kasvatetaan ja kaadetaan tarkasti kontrolloidusti. Voit lukea lisää vastuullisuustoimistamme täällä. Lisäksi KOMPAN käyttää FSC-sertifioituja puumateriaaleja..

Räätälöi puinen ulkokuntosalisi toiveidesi mukaan

Projektit eivät koskaan ole täysin identtisiä ja ymmärrämme, että jokaisen asiakkaamme toiveet tulee täyttää tarkasti. Tästä syystä kaikki tuotteemme on mahdollista räätälöidä juuri sinun tarpeidesi mukaan. Jos siis haluat rakentaa puisen ulkokuntosalin, otathan meihin yhteyttä – me voimme toteuttaa sen toiveidesi mukaisesti.

Suunnitteletko monipuolisen ulkokuntoilualueen rakentamista? Tutustu valmiisiin ulkokuntoiluratkaisuihimme tai suunnittele oma versiosi yhdistelemällä Cardio-, Voimaharjoittelu-, Cross Training- ja Monitoimikentät-kategorioiden tuotteita. Suunnitteletko seniori-ikäisille sopivaa kuntoilupaikkaa? Löydät nämä välineet Stay Fit -sarjasta.

Usein Kysytyt Kysymykset

1) Toimiiko ulkokuntosali todella?

Monia ulkokuntoilupaikkoja mainostetaan kuntosaleina, mutta niistä ei useinkaan löydy painoja tai vastusta käyttäviä laitteita, vaan laitteet sopivat lähinnä liikkuvuuden parantamiseen. Tästä syystä ulkokuntosalit mielletään usein tehottomiksi perinteisiin kuntosaleihin verrattuna. KOMPAN on kehittänyt valikoiman ulkokäyttöön sopivia kuntoiluvälineitä, jotka sopivat sekä kehonpaino- että voimaharjoitteluun. Viimeisimpänä tuotesarjoihin on lisätty samojen välineiden Robinia-puusta valmistetut versiot. Ulkokuntosalit tarjoavat lisäksi mahdollisuuden liikkua luonnossa ja nauttia samalla raikkaasta ilmasta. 

2) Onko puu hyvä materiaali ulkokuntoiluvälineisiin?

Nyrkkisääntönä voidaan sanoa, että monet jalopuut ovat hyviä ulkokuntoiluvälineiden materiaaleina. Tutkimuksiemme ja yli 50 vuoden kokemuksemme ansiosta olemme kuitenkin todenneet, että Robinia-puu on yksi kestävimmistä puumateriaaleista usemmissa ulkokäyttöön tarkoitetuissa välineissä. Tämän vahvistaa myös ulkopulisten toimijoiden tekemät tutkimukset. Käytämme Robinia-puuta kaikissa tuotesarjoissamme, ja tuhannet projektit ympäri maailman ovat vahvistaneet käsityksemme siitä, että materiaali on hyvin kestävää ja toimivaa.

Luonnollisen ulkonäkönsä ja tuntumansa lisäksi Robinia on myös erittäin kestävää ja sisältää runsaasti luonnollisia öljyjä. Täten Robinia-puusta valmistetut välineet kestävät useita vuosia käytössä ja ovat lähes huoltovapaita.