Street Workout ja kehonpainoharjoittelu


Street Workout ja kehonpainoharjoittelu on liikuntamuoto, joka perustuu vapaaseen liikkumiseen ja kannustaa sosiaalisuuteen. Välineet perustuvat erikokoisiin, erikorkuisiin ja eri kohdissa oleviin tankoihin, joilla voi tehdä kaikki harjoitteet leuanvedoista ihmislippuun. Se on yhdistelmä telinevoimistelua, parkouria, kehonpainoharjoittelua ja muita lajeja, ja sitä harrastetaan yleensä ulkona.

Toiminta perustuu harjoitteluun oman kehon painolla, ja siinä on sekä voimaa että ketteryyttä kehittäviä elementtejä. Tavoite on kontrolloida liikettä hallitusti ja tyylikkäästi, siirtyen yhdestä staattisesta asennosta toiseen. Voimaa vaativat sekä staattiset asennot että hallitut siirtymiset niiden välillä. Asentomuutokset voi tehdä joko hitaasti tai vaikka nopeina 360 asteen käännöksinä, tai niihin voi kehittää omia liikeratoja ja temppuja joita emme vielä ole tulleet ajatelleeksikaan.

 

35 Product(s)

Kyseessä on nuorten sukupolvien suosima laji, johon liittyy yhteisöllisyys verkossa. Verkkoyhteisö kehittää ja jakaa uusia tekniikoita ja temppuja. Ne inspiroivat käyttäjiä eri puolilla maailmaa yrittämään samaa omassa lähipuistossa. Tämä laji on 21. vuosisadan Tai Chi – siihen suunnitelluilla välineillä... ja paljon coolimpana.