Loppuvuoden 2018 tuotetarjoukset

Laskimme useiden ulkoleikkivälineidemme hintoja loppuvuodeksi - alennukset jopa -40%! 

Loppuvuosi on leikkiä täynnä, sillä olemme laskeneet useiden ulkoleikkivälineidemme hintoja roimasti - mutta vain rajoitetuksi aikaa. Löydät laajasta valikoimastamme laadukkaista ja ympäristöystävällisistä materiaaleista valmistettuja ulkoleikkivälineitä, jotka tuovat leikin riemua eri ikäisille lapsille kehittäen samalla kasvulle tärkeitä fyysisiä, sosiaalisia ja kognitiivisia taitoja.

Tarjoukset ovat voimassa 31.1.2019 asti. Kaikki tarjouksessa olevat tuotteet saadaan toimitettua tarvittaessa ennen vuodenvaihdetta, kun teet tilauksen viimeistään 27.11.2018. 

 

KATSO KAIKKI TUOTETARJOUKSET SÄHKÖISESTÄ ESITTEESTÄMME.

Voit myös tilata painetun esitteen haluamaasi osoitteeseen täältä.


Tilaa tuotteet täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake. Kirjoita viestikenttään, mistä tuotteista olet kiinnostunut. Voit olla meihin yhteydessä myös sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 020 734 1181. Tai voit ottaa yhteyttä paikalliseen myyjäämme.

 

Yhteydenotto

 

Toimintamme perustuu lupaukseen noudattaa tiukimpia mahdollisia laatu- ja turvallisuustandardeja. Tätä lupausta tukevat kattavat laatu- ja turvallisuussertifioinnit sekä markkinoiden paras takuu. Lue lisää takuustamme.